Стевандић: Културни догађаји недостају великом броју грађана

Кандидат СДС-а за градоначелника Бањалуке Ненад Стевандић оцијенио је да културне институције у овом граду не задовољавају критеријум учесталости нити ниво квалитета, због чега ће се СДС залагати за боље регулисање ове области. Стевандић је на предизборном скупу у бањалучкој мјесној заједници Кочићев Вијенац рекао да су културни догађаји у Бањалуци недоступни за велики број […]

четвртак, септембар 13, 2012 / 07:40

Кандидат СДС-а за градоначелника Бањалуке Ненад Стевандић оцијенио је да културне институције у овом граду не задовољавају критеријум учесталости нити ниво квалитета, због чега ће се СДС залагати за боље регулисање ове области.

Стевандић је на предизборном скупу у бањалучкој мјесној заједници Кочићев Вијенац рекао да су културни догађаји у Бањалуци недоступни за велики број грађана, како због скупих улазница, тако и због њиховог дијељења према политичкој припадности.

Он је изразио задовољство начином на који СДС води кампању у Бањалуци, јер не учествује у кидању плаката и прљању билборда, те позвао све симпатизере ове странке да у кампањи учествују коректно.

Кандидат за одборника Споменка Маловић поручила је да ће се залагати за досљедну примјену закона и систематско доношење квалитетних одлука и њихову контролу.

"Неће бити одлука по хитном поступку, него хитног разматрања пријава приоритета које нам поставе грађани", рекла је Маловићева.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *