Стефановић: СНС неће опет са СПС

Потпредсједник напредњака Небојша Стефановић против наставка сарадње. Дачић није неопходан за будућност Србије, поручује функционер СНС. ВУЧИЋ ће нас тешко убедити да поново направимо коалицију са социјалистима! Ово, за "Новости", поручује потпредсједник Српске напредне странке Небојша Стефановић, коментаришући могућност да Александар Вучић позове СПС на преговоре о формирању нове владе. – Ми поштујемо и волимо […]

понедељак, мај 9, 2016 / 12:25

Потпредсједник напредњака Небојша Стефановић против наставка сарадње. Дачић није неопходан за будућност Србије, поручује функционер СНС.

ВУЧИЋ ће нас тешко убедити да поново направимо коалицију са социјалистима!

Ово, за "Новости", поручује потпредсједник Српске напредне странке Небојша Стефановић, коментаришући могућност да Александар Вучић позове СПС на преговоре о формирању нове владе.

– Ми поштујемо и волимо Вучића, ту нема никакве дилеме. Међутим, то не значи да ће му бити лако да нас убеди да би требало да опет сарађујемо са социјалистима – каже Стефановић.

– Дачић и Ружић су нас толико пута вређали и омаловажавали па је тешко да поверујемо да ће бити добри партнери у Влади. А не верујем да су они неопходни за бољу будућност Србије.

Стефановићев став потврђује да је јаз између досадашњих коалиционих партнера све дубљи и да ће лидерима партија, Вучићу и Дачићу, бити тешко да га прескоче, чак и ако то буду жељели.

– Веома је значајно, уколико се жели политичка стабилност у Србији, коју је СПС увек доносио, да се озбиљно поведе рачуна ко ће бити фронтмен Скупштине Србије у оваквим околностима када се седам листа нашло у парламенту и када имамо шаролике политичке програме – казао је Ружић. 0 КОМЕНТАРА

  1. СТЕФАНОВИЋ: ВУЧИЋ ће нас тешко убедити да поново направимо коалицију са социјалистима!

    Е баш ће Вучић тебе питати с ком ће у коалицију.

  2. Само будала може вјеровати, да је то Стефановић самовољно изјавио. Њему је Вучић и рекао да то каже, значи нема социјалиста у новој влади. Напокон!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *