Стање на путевима и граничним прелазима

БАЊАЛУКА – У ужем центру Бањалуке, од Народног позоришта у Улици Краља Петра Крађорђевића до Булевара Цара Душана, данас ће од 12.30 до 18.30 часова доћи до потпуне обуставе саобраћаја због одржавања бициклистичке трке. У Републици Српској саобраћај се одвија по сувим или мјестимично влажним коловозима, уз добру видљивост, а застоја и посебних ограничења нема. […]

петак, април 15, 2011 / 11:08

БАЊАЛУКА – У ужем центру Бањалуке, од Народног позоришта у Улици Краља Петра Крађорђевића до Булевара Цара Душана, данас ће од 12.30 до 18.30 часова доћи до потпуне обуставе саобраћаја због одржавања бициклистичке трке.

У Републици Српској саобраћај се одвија по сувим или мјестимично влажним коловозима, уз добру видљивост, а застоја и посебних ограничења нема.

На дионицама које пролазе кроз усјеке повећана је опасност од одрона, посебно на правцима Лапишница – Прача – Саставци – Устипрача, Кула – Трново и Подроманија – Саставци.

Коловози су претежно суви, а због активирања клизишта саобраћај је успорен на дионици Брод на Дрини – Гранични прелаз Хум.

У тунелима Зворник 1 и 2, на правцу Дрињача – Зворник, у току су радови и саобраћај се одвија наизмјенично, једном коловозном траком.

Због радова, саобраћај је успорен и одвија се једном траком на правцима Устипрача – Вишеград, у мјесту Незуци, Гацко – Фоча у зони клизишта и Бањалука – Градишка у Клашницама.

Преко моста на Врбасу у Карановцу, на правцу Карановац – Кнежево, забрањен је саобраћај за возила чија укупна маса прелази 20 тона.

Обавезно је поштивање привремено постављене сигнализације на правцима Шићки Брод – Сребреник, Прозор -Јабланица и Грачаница – Буква, гдје су у току радови.
На граничним прелазима нема дужих чекања.

 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *