Стаматовић: Бојкотовати Вучићев монолог о Косову

Здрава Србија (ЗС) апелује на све национално и државно одговорне инстиуције, политичке странке, покрете и јавне личности, на све који воле Србију, да, као што су масовно изигнорисали тзв. прву фазу Вучићевог „унутрашњег монолога о Косову“ који је он водио са самим собом.

четвртак, септембар 14, 2017 / 12:16

Његова премијерка је то протумачила као невиђени дијалог. Исто да учине и са другом фазом ове лакрдије коју је велики вођа осмислио са својим НАТО-патронима, и тако онемогуће режим београдских распикућа да прибави себи алиби за велеиздају у коју је увелико загазио – изјавио је председник Иницијативног одбора ЗС Милан Стаматовић, поводом чињенице да је председник Србије прогласио почетак „друге фазе унутрашњег дијалога“, у истом дану у коме је грађане Србије опет покушао да кљуца у здрав мозак, објашњавајући им да је боље ући у коалицију са Рамушем Харадинајем, за кога и сам тврди да је ратни злочинац, него, рецимо, са Аљбином Куртијем који, иако албански шовиниста, ипак, није окрвавио руке над Србима.

Здрава Србија је посебно упозорила старешинство Српске православне цркве (СПЦ) да нипошто не учествује у овој Вучићевој караоке представи која треба да му послужи као „смоквин лист“ за бруталну издају Косова и Метохије коју је починио у априлу 2013. године, прихватањем окупаторског диктата у тексту „Бриселског споразума“. Уместо тога, Здрава Србија очекује од СПЦ да својим примером покаже да није „црква круга двојке“ и да, премештањем седишта патријарха и Светог архијерејског синода, у њихово историјско седиште, у комплекс Пећке патријаршије, већ до краја месеца, јасно поручи верницима и грађанима Србије шта мисли о Вучићу и његовим петоколонашима.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *