Шта ти је случајност: Почетак градње вртића се поклопио са Сабором СНСД-а

Предсједник Републике Српске Милорад Додик присуствоваће данас полагању камена темељца и почетку изградње дјечијег обданишта у Источном Новом Сарајеву. Полагање камена темељца предвиђено је за 10.15 часова, саопштено је из кабинета предсједника Републике Српске. Камен темељац биће положен на локацији у близини парка "Гаврило Принцип". У Источном Сарајеву данас ће бити одржан Пети сабор Савеза […]

субота, април 25, 2015 / 08:42

Предсједник Републике Српске Милорад Додик присуствоваће данас полагању камена темељца и почетку изградње дјечијег обданишта у Источном Новом Сарајеву.

Полагање камена темељца предвиђено је за 10.15 часова, саопштено је из кабинета предсједника Републике Српске.

Камен темељац биће положен на локацији у близини парка "Гаврило Принцип".

У Источном Сарајеву данас ће бити одржан Пети сабор Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ на којем би требало да буде изабран предсједник странке, чланови Главног одбора и Надзорног одбора, те статутарне комисије.

На сабору би требало да буде разматран и усвојен Извјештај о раду СНСД-а, приједлог новог Статута странке, као и приједлог декларације Петог сабора СНСД-а.

Сабор ће бити одржан у дворани "Славија", са почетком у 12.00 часова, најављено је из СНСД-а.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Ма није то намјерно, то је да кабинет предсједника не би гомилао непотребне трошкове. Знате да је предсједник веома штедљив.:P

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *