Шта је Чак Норис у поређењу са Гораном Поповићем?

КО је намјестио последњи избор Оскара? КО је растурио општински одбор СДС-а у Шипову?

недеља, децембар 30, 2012 / 08:14

КО је у јавност пустио приватни видео Ким Кардашијан?

КО потенцира удруживање опозиције у Шековићима?

КО ведри и облачи правним факултетом у Бањој Луци?

ПРЕД чијом кућом снијег није пао овог фебруара?

КО ногом отвара, а гузицом затвара врата палате Предсједника?

ЧИЈУ слику ни Гугл није смио да објави?

Одговоре даје Радован Паповић

На сва горе постављена питања, један је договор. ГОРАН ПОПОВИЋ. Иако га нико никада није ни видио ни чуо, не зна како изгледа, шта ради ни чиме се бави, ко је ни одакле је, да ли уопште постоји или не, ипак је Горан Поповић одговоран за сва најважнија свјетска дешавања. Већ годинама из сјене мистична особа овог имена и презимена вуче све конце на политичкој, економској, спортској, забавној и свакој другој сцени у свијету. Годинама је успијевао доносити све најважније свјетске одлуке а никада се не открити јавности.

Вјероватно ни овај текст никада не би настао да се прије пар година бивши шефови СДС-а Драган Чавић и Драган Калинић нису одали када су за свог насљедника Младена Босића рекли „Њега је послао Горан Поповић“. Тога дана Горан Поповић је ушао у легенду. Успјешно је намјестио све изборе од 1990-е до данас, прво написао сценарио за Анђин филм а онда потпомогао њену пропаст у Србији, спровео више приватизација него што је постојало предузећа и успио да у истом дану попије кафу у Требињу, Сокоцу, Бијељини и Бањој Луци.

Просто, ГОРАН ПОПОВИЋ је свемогућа надљудска особа која може све, а толико је моћан да је ове зиме снијежном невремену наредио да не пада око његове куће да му не би затрпали прилаз и аутомобил.

Након општег прихватања његових надљудских моћи, свако разуман запитао би се ко је заправо тај Горан Поповић и откуд он у цијелој причи. Једни тврде да је он заправо митско биће које и не постоји, други сматрају да је реинкарнација Тита док су трећи увјерени да је упитању шпијун неке џихадско-усташке параобавјештајне агенције.

Заиста, ко је ГОРАН ПОПОВИЋ?

Данас је наводно ванредни професор Економског факултета, мада ниједан студент са ове установе није ни чуо ни видио особу са овим именом и професором. Вјероватно Поповић није успио изградити професорску каријеру јер се нико никада није усудио наредити Горану Поповићу распоред предавања.

Ипак, у жижу интересовања Горан Поповић доспио је у тренутку када је руководство СДС-а предвођено Младеном Босићем тврдило да је Горан Поповић генерални секретар њихове странке и још му запријетили искључењем. Чак је СДС Поповића и искључио из чланства, мада нико никада није утврдио да је био члан а камоли генсек СДС-а. Причају неки старији новинари да су заиста добијали позиве за СДС-ове прес конференције са његовим потписом, али га на конференцијама никада нису видјели.

Пошто нико није могао да потврди да је видио Горана Поповића и да зна како изгледа, посавјетовали смо се и са Гуглом. И опет ништа. Чак ни Гугл не зна како изгледа Горан Поповић, нема његове слике а на укуцавање његовог имена избацује садржаје о наводним србијанским мафијашим, фудбалеру шумадијској трећелигаша, слободном умјетнику те власнику туристичке агенције. Да ли је неко од њих заправо прави Горан Поповић не зна се, и вјероватно се никада неће сазнати.

Горан између мита и стварности

Оно што се поуздано зна јесте да је Горан Поповић растурио градски одбор СДС-а у Шипову и спријечио њихов опстанак на власти, а пар година послије иницирао удруживање опозиције у Шековићима против актуелног начелника. Ни у Шипову ни у Шековићима га нико никада није ни видио ни чуо, али и шиповски СДС и шековићки начелник се куну да је хајку против њих водио управо Горан Поповић.

Сваки покушај проналажења Горана Поповића ради давања изјаве био је немогућ јер њега нема у телефонском именику, адресу нема, телефон не користи а у јавности се не појављује. Нагађа се да је прије шест година дао кратак интервју Независним новинама, али то ни Копања није могао да потврди.

Дакле, да сумирамо, ГОРАН ПОПОВИЋ је полу људско а полу божанско митско биће које је досегло ниво отјелотворења Бога. Ако га неко некада види или чује, нека обавезно означи ту локацију јер би могла постати већа туристичка атракција од Међугорске госпе.

И да, умало да заборавимо, на крају, ГОРАН ПОПОВИЋ стоји и иза Фронтала.0 КОМЕНТАРА

  1. Ово је једна од најбољих политичких сатира које сам прочитао. Наравно, морате знати ко је фамозни Горан, те у којим приликама се користи његово име.

  2. Goran iz Vitaminke? Goran sa EFBL? Goran što je trebo sa Kalinićem rušit Bosića? Meni je jednom ili dva puta nešto predavao. Bio u nekom najki sakou… sa onim sada modernim zakrpama na laktovima. Nije ostavio neki poseban utisak… ni on, ni sakao.

  3. Горан Попивић је био директор Витаминке, предсједник ГО СДС Бања Лука, један од утицајнијих чланова СДС-а, директор Царине Републике Српске итд. то кужим, али чланак не кужим….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *