СРС РС: Тројни режимски пакт Додик-Павић-Ђокић у страху од испитивања поријекла имовине

Све чешће јавно разоткривање бројних афера, чији су виновници високи функционери тројног пљачкашког режима СНСД-ДНС-СП и чланонови њихових породица, укључујући и скандалозан уговор који је са фирмом Милорадовог сина Игора Додика потписала „Елктрокрајина“, прави су разлог због којег су Додик, његови политички, пословни и коалициони партнери, у све већој паници, како се приближава датум Општих […]

среда, мај 7, 2014 / 16:26

Све чешће јавно разоткривање бројних афера, чији су виновници високи функционери тројног пљачкашког режима СНСД-ДНС-СП и чланонови њихових породица, укључујући и скандалозан уговор који је са фирмом Милорадовог сина Игора Додика потписала „Елктрокрајина“, прави су разлог због којег су Додик, његови политички, пословни и коалициони партнери, у све већој паници, како се приближава датум Општих избора у РС и БиХ.

Увјерени смо да је најновији скандал, који би због упетљаности његовог сина, у свакој уређеној држави и сваком озбиљном политичару, био довољан разлог да се трајно повуче са политичке сцене, само врх леденог бријега који ће се нагло отопити када грађани Републике Српске, већином својих гласова овај ненародни, пљачкашки режим уклоне са власти и тако омогуће да се његови носиоци са теретом, бројних афера на својим плаћеима, суоче са лицем правде.

Тек тада ће бити могуће усвојити и провести адекватан Закон о поријеклу имовине, чија ће примјена разјаснити „чудесне пословне способности“ властодржаца и њихових тајкуна. Тек тада ће бити јасно како су, као печурке након кише, никле бројне виле, куће, зграде, пословни простори, Милорада Додика и његових најближих сарадника од Бакинаца до Кипра, а можда и даље, што ће истраге и показати.

Тога су одлично свјесни и Додик и његови сарадници, како у врху СНСД-а тако и њему блиски кумови и остали режимски тајкуни. Свјесни су тога и његови политичко-пословни привјесци Марко Павић и Петар Ђокић, који ових дана узалудно покушавају наћи рупу кроз коју би се извукли са Додиковог брода који све дубље и дубље тоне. На њихову жалост, овај народ је одлично осјетио и њихов терет на својим нејаким леђима и неће им то лако зборавити.

Због тога ћемо и инсистирати да Законом о поријеклу имовине буду обухваћени сви који су имали прилику да вршећи власт, преко леђа народа стекну енормна богатства, као и да се обавезно, омогући испитивње поријекла имовине у иностранству.
Српска радикална странка Републике Српске позива Републичку управу за геодетске и имовинско правне послове да по захтјеву удружења грађана „Борба против корупције“ односно Transparency International BiH,  објелодани податке о имовини 44 лица, што ово удружење више година тражи.

Ми посебно позивамо Републичку управу за геодетске и имовинско правне послове да објави податке о имовини функционера Српске радикалне странке Републике Српске, као и свих других личности, чије објaвљивање ово удружење захтијева. Сви они који се противе објелодањивању тражених података и који спречавају испитивaње поријeкла имовине требали би одговрити на питање – шта то и због чега желе сакрити од очију јавности? Дан када ћемо одговоре на ово и на бројна друга питања добити, је све ближе, због чега је нервоза , тројног режимског пакта све већа, а томе смо свакодневно свједоци.0 КОМЕНТАРА

 1. Svi oni koji nisu u Savezu za promjene, podržavju i ovakav kriminal diktatora i njegovih satelita.

  Ovakvo ponašanje Milorada Dodika, podržavaju dakle i Pavić i Šukalo, i Đurđević i svi koji su sa njima… Zbog toga je izbor jednostavan.

 2. TRISTO MILIONA !!!!!!!!!

  U jednom cugu!

  A koliko je cugova?

  I, koliko cugatora?

  Pa dobro smo mi ikako živi.

  Da je do mene kao što nije bile bi :

  SVETE BANDERE!!!!!

  Medjutim, gladna rulja je nepredvidiva.Ko to zna kako će ovaj naš horor da završi.

  Potrošiti sigurno neće ni jedan od njih trojice u zdravlju i veselju. A, ni ostali, ništa manji lopovi.

  Žao mi je samo što će se kola slomiti na njima, a ostali lopovi će se izvući ako što će biti svjedoci saradnici.

  Oteto je prokleto.

  Da imaju obraza uzeli bi konopac ….ili se pohvatli za ruke pa hop, sa zgrade vlade.
  A, možda im i proradi mrva savjesti pa to urade.

 3. ма шта испитивати. Одузети све до гаћа и без суда на Туњице-демократски, ако неће е онда наступа Приједор и БАНДЕРЕ !

 4. Jedini koji moze stati kriminalu u kraj u Republici Srpskoj je Bosic,a sto se tice imovine opet se nece sve saznati koliko imaju,jer su bar po 3 vile koje imaju prijavljena na imena drugih ljudi…

 5. A VETAR DUVA,DUVA
  Ja na selo živim,
  tatka zatoj krivim..
  Dok u klozet čučim,
  ja se mnogo mučim..
  Kroz daske retke
  ladan vetar duva,
  smrznu mi se kriške
  da te bog sačuva..
  Hitno mora faćam vezu,
  prodam traktor,prodam frezu..
  U političari da otidnem,
  da se brate ja uzdignem..
  U grad da se preselim,
  političkoj partiji opredelim..
  Tamo rade moja braća,
  i nji gradski budžet plaća..
  Po kancelariju da legam,
  od rabotu doma da si begam..
  Platu od građani da primam.
  a u selo sve da si imam..
  Političar ću ja postanem
  i u grad ostanem..
  Tamo rade moja braća
  i nji gradski budžet plaća..

 6. ljudi pa sjećate li se vladavine sds-a pa nisi mogao kola u Banja Luci ostaviti ni 15 minuta na parkingu ona su već bila na Palama…. eeeeeejjjj pamet u glavu , sjetite se ubistava ljudiiii sds je nesposoban da vodi državu , grad , opštinu …

 7. Далеко смо ми још од преузимања политичке одговорности и стварања уопштено једног новог поштенијег друштва са оваквим потрошеним „лицима“. Има нешто труло или ти „трухло“ у државама ове напаћене Босне и Херцеговине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *