Српске странке у Црној Гори у коалицији Српска слога

Коалиција Српска слога, коју чине Народна странка, Српска листа, Отаџбинска српска странка и Странка српских радикала, формирана је касно синоћ у Подгорици. Ове странке позивају све заинтересоване политичке субјекте, појединце, невладине организације које дијеле њихова политичка увјерења да им се придруже. "Формиран је тим који ће радити програмску платформу Српске слоге као и координациони тим […]

уторак, август 21, 2012 / 08:10

Коалиција Српска слога, коју чине Народна странка, Српска листа, Отаџбинска српска странка и Странка српских радикала, формирана је касно синоћ у Подгорици.

Ове странке позивају све заинтересоване политичке субјекте, појединце, невладине организације које дијеле њихова политичка увјерења да им се придруже.

"Формиран је тим који ће радити програмску платформу Српске слоге као и координациони тим за спровођење техничко – оперативних радњи на терену", рекао је портпарол Народне странке Славиша Губеринић.

Он је рекао да је Српска слога отворена за све политичке субјекте и да се чланови коалиције нису изјашњавали о Демократској српској странци, чији представниц синоћ нису присуствовали састанку, иако су учествовали у ранијим разговорима.

Из Демократске српске странке је раније као услов да се придруже овом савезу затражено да њен предсједник Ранко Кадић буде носилац изборне листе, што су остале четири партије одбиле.

Повезано:

Интервју са Добрилом Дедеићем

Лажна опозиција продала исрпску дјецуОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *