Срећа не шверцоваше цигарете за Мила: Криволовцима узели 100 рибарских мрежа

Служба заштите Националног парка „Скадарско језеро“ је од лица затечених у криволову одузела пловило, ванбродски мотор, електрични претварач, сонду и око 100 рибарских мрежа. Из Националног парка "Скадарско језеро" саопштено је да је у рибарским мрежама била велика количина рибе, која је одмах враћена у воду. Служба заштите је сачинила два записника о извршеној контроли […]

среда, мај 4, 2016 / 20:41

Служба заштите Националног парка „Скадарско језеро“ је од лица затечених у криволову одузела пловило, ванбродски мотор, електрични претварач, сонду и око 100 рибарских мрежа.

Из Националног парка "Скадарско језеро" саопштено је да је у рибарским мрежама била велика количина рибе, која је одмах враћена у воду.

Служба заштите је сачинила два записника о извршеној контроли против три лица која су предата надлежним органима на даље поступање.

У појединим активностима учествовали су припадници Гранично-поморске полиције и волонтери из невладиних организација.

Из Националног парка "Скадарско језеро" апелују на грађане да се суздрже од вршења нелегалних радњи у границама овог парка, те напомињу да су у току појачане контроле заштите тог подручја. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *