Србији злато у стрељаштву

Женска репрезентација Србије у стрељаштву, у дисциплни гађање ваздушном пушком, освојила је титулу првака Европе. На шампионату у Москви, екипа у саставу Ивана Максимовић, Драгана Тодоровић и Андреа Арсовић, поставила је нови европски рекорд, са резултатом 1.247 кругова. Арсовић и Максимовић су биле успјешне и у појединачној конкуренцији, освојиле су сребрну, односно бронзану медаљу у […]

среда, март 5, 2014 / 18:52

Женска репрезентација Србије у стрељаштву, у дисциплни гађање ваздушном пушком, освојила је титулу првака Европе.

На шампионату у Москви, екипа у саставу Ивана Максимовић, Драгана Тодоровић и Андреа Арсовић, поставила је нови европски рекорд, са резултатом 1.247 кругова.

Арсовић и Максимовић су биле успјешне и у појединачној конкуренцији, освојиле су сребрну, односно бронзану медаљу у гађању ваздушном пушком на 10 метара.

Арсовићева је до сребрне медаље дошла резултатом од 206,6 кругова, а Максимовићева је освојила бронзу са 184,9 кругова. Прво мјесто освојила је Мађарица Јулијана Мишколци са 209,5 кругова.

Мушка репрезентација у гађању пиштољем у саставу: Дамир Микец, Андрија Златић и Димитрије Гргић освојила је шесто мјесто са погођених 1.728 кругова. Злато је освојила екипа Украјине са 1.735 кругова.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *