Србија би опет да игра у Новом Саду

Након што су на стадиону Карађорђе декласирали Велс са 6:1, селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић и фудбалери који су наступали, затражили су од ФСС да покуша у ФИФА-и да промјени домаћинство дуела са Белгијом, који би по њима 12. октобра требало такође да се игра у Новом Саду. Синиша и играчи били су толико […]

петак, септембар 14, 2012 / 17:08

Након што су на стадиону Карађорђе декласирали Велс са 6:1, селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић и фудбалери који су наступали, затражили су од ФСС да покуша у ФИФА-и да промјени домаћинство дуела са Белгијом, који би по њима 12. октобра требало такође да се игра у Новом Саду.

Синиша и играчи били су толико одушевљени опуштеном и лијепом атмосфером у Новом Саду, да су иницирали захтјев за промјеном домаћинства, пише Спорт.

Проблем би могао да буде што прописи ФИФА налажу да се град и стадион домаћин пријаве најмање два мјесеца прије утакмице, па се Михајловић и фудбалери уздају у добре односе ФСС-а са Свјетском кућом фудбала.

Иако би ФСС зарадио далеко мању суму новца у Новом Саду него у Београду, пошто стадиони Црвене звезде и Партизана примају пет односно три пута више гледалаца него “Карађорђе”, очито је да је за Михајловића најважније да његови изабраници наступају на терену на којем неће морати да слушају звиждуке са трибина за готово сваки лош потез.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *