Шпирић теже повријеђен у саобраћајној несрећи

Здравствено стање министра финансија и трезора БиХ Николе Шпирића, који је синоћ теже повријеђен у саобраћајној несрећи у Дрвару, тренутно је стабилно и он се налази се на лијечењу на Клиници за анестезију и интензивно лијечење Клиничког центра Бањалука. Портпарол Клиничког центра Бањалука Тамара Радловић рекла је Срни да је Шпирић синоћ примљен у ову […]

субота, децембар 1, 2012 / 10:10

Здравствено стање министра финансија и трезора БиХ Николе Шпирића, који је синоћ теже повријеђен у саобраћајној несрећи у Дрвару, тренутно је стабилно и он се налази се на лијечењу на Клиници за анестезију и интензивно лијечење Клиничког центра Бањалука.

Портпарол Клиничког центра Бањалука Тамара Радловић рекла је Срни да је Шпирић синоћ примљен у ову здравствену установу са тежим тјелесним повредама, међу којима је и повреда карлице.

Министар финансија и трезора БиХ Никола Шпирић повријеђен је синоћ у 21.50 часова код хотела "Дрвар" када је, за сада, непознато возило ударило у службени аутомобил. Осим Шпирића, у несрећи је повријеђен и возач.

 0 КОМЕНТАРА

 1. Naravno da mi je zao i Nikole, i vozaca. Najiskrenije. Zelim im brz oporavak!
  Ali, Nikola nije znao za granice. Svaki vikend, bolje receno skoro svaki, je bio u svom selu. I, nista u tome ni lose, ni neobicno. To rade mnogi. No, Nikola je koristio za svoje odlaske i dolaske obicno helikopter, sinoć , vjerovatno zbog losega vremena , automobil. Sluzbeni, i službeni vozač. Pa sad vi to lijepo izracunajte, pa vidite ko nas pljacka, ko nas bijedom pravi, i napravi.A, koliko je takvih Nikola, A, suspendovali su Racu zbog memoranduma, a barem od tog memoranduma nismo imali nikakve stete.Lijecićemo obojicu, auto otpisati, nase osiguranje ga platiti, dnevnice, miloste, boljvanja…
  Jos jednom naglasavam da mi je žao sto su se povrijedili, da se brzo oporave.

 2. Овом траумираном глумцу, кога зову сунцокрет,или љигави превртљивац,је остало у алапљивој нарави,да иде у завичај службеним возилом и изнајмљеним возачем,јер сиромашак нема новаца за гориво,да иде својим ЈУГОМ 45А у рођену селендру.Ово је Божја опомена,ОТЕТО ПРОКЛЕТО,и на томе стати неће,јер му предвиђам судбину,да ће бити жељан да се наједе,поред своје огромне опљачкане имовине,јер је постао највећи девизни „штедиша“у времену када је постао поданик ДЕСПОТА из Републике Српске.Готово сам сигуран да ће из Србије прећи ВИРУС хапшења и лишавања слободе ратним профитерима и криминалцима,који су се енормно обогатили
  пљачкајући грађане Републике Српске и Ентитетску-Народну имовину.

 3. slavija, 01.12.2012.
  „А да није неко пресрео колону или какав „Боле терориста“ вехабија“
  Nece njega vehabije, pa on im je zet…

 4. Не треба се радовати нечијој личној несрећи! То је напросто ствар васпитања и то је дегутантно, а што се тиче критике нечијег и свачијег рада или нерада то спада у други приступ!

 5. Директор ЦИА због тога што се открило да је имо љубавницу, подноси оставку, онај „неки“ у Њемачкој због преписаног доктората поднио оставку итд…

  Министар финансија БиХ у петак поподне са службеним аутом и возачем у Дрвару?????? Вјероватно, врло важан састанак… Или је возач одвезао Шпирића, „на приватни викенд у завичај“ службеним аутом… ТО ЈЕ КЛАСИЧНА ЗЛОУПОТРЕБА СЛУЖБЕНОГ ПОЛОЖАЈА.
  Знамо ми да се то иначе дешава, сваког викенда и не само Никола Шпирић, али сад је то очито и тешко је оправдати, шта је Никола Шпирић радио у петак поподне са службеним возачем и службеним аутом у Дрвару.
  Оставка би била најблажа казна, а ако г. Шпирић не поднесе оставку, морао би бити СМЈЕЊЕН, такође би предсједник СНСД-а морао да позове Шпирића на одговорност…
  Што се тиче лично г. Шпирића, стварно му желим брз опоравак. Али то што је повређен не ослобађа га одговорности за бахато понашање.

 6. Pristojnost nalaze saosjecanje sa covjekom u nesreci ali ja jednostavne u njegovom slucaju ne osjecam nikakvo sazaljenje.
  Jedino sam siguran da ce iskreno zaliti sira porodica Salkovic u Tuzli.

  A sto se tice zloupotrebe sluzbenog polozaja i arcenja narodnih para u njegovom slucaju o tome se dosta pisalo i javnost zna mnoge detalje…

 7. Mene lično više zanima kakvo je zdravstveno stanje vozača,koji je sa Špirićem bio u vozilu.Stvarno smo čudan narod.Svi izvještavaju da je Špirić doživio tešku saobraćajnu nesreću,da je operisan,a za vozača očigledno nema mjesta u našim informativnim glasilima.
  Iskreno želim obadvojici brzo ozdravljenje.

 8. Два пута сам прегледао ове коментаре и ни у једном не видех да се неко радује. Шта вам је?

  Истина, нико и не тугује, али то је већ друго питање.Зашто не тугујемо?

  Успут, ни он ни његов шеф се мојим ЧАСНИМ ранама нису сажаљевали, чак напротив, и веома су добро на њима профитирали. Зато ћу и ја поновити, штета „СТАТИВА“.

  Кажу после операције ће одмах бити отпуштен на кућну његу у Беч.

  profesor, 01.12.2012. 19:30:27 [59149]
  slavija, 01.12.2012.
  „А да није неко пресрео колону или какав „Боле терориста“ вехабија“
  Nece njega vehabije, pa on im je zet…

  Јбга, потресло ме па ми одмах није пало на памет. 😉

 9. Neka on ode u crkvu da se isvovjedi za grijehove koje je ucinio, učinio i je mnogo, uzimao je previse, a nistanije ostavio. Znam reći će: davao sam , ne Nikola sve sto si dao, oteo si nečije. Nista svoje nisi dao. Nekidan slusam : u Njujorku anonimni deda Mraz na ulici podijelio milion,On je milione zaradio, ti si milione , Nikola , oteo! Danas kažu da imas preko milijarde. Vrati to! Opomenuo te je Onaj gore, ostanes li takav, zapjevaće ti ona ptica na kući , Nikola , pregrešenije!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *