Шпирић је о том нешто римовао: У Влади РС нема мјеста за златне љиљане

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да у новој влади Српске неће бити неко ко има сумњиву ратну прошлост и да тако нешто није ни званично најављено. Додик је рекао да нико није званично потврдио да ће у нову владу Српске ући министар из СДА, који је носилац "златног љиљана". "Нико није потврдио […]

четвртак, март 7, 2013 / 15:43

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да у новој влади Српске неће бити неко ко има сумњиву ратну прошлост и да тако нешто није ни званично најављено.

Додик је рекао да нико није званично потврдио да ће у нову владу Српске ући министар из СДА, који је носилац "златног љиљана".

"Нико није потврдио његов званични улазак, па је неозбиљно да ме то питате", рекао је Додик новинарима.

Предсједник Српске је истакао да треба престати са спекулацијама о саставу нове владе Републике Српске и пустити мандатара да ради свој посао.

Поједини медији јавили су да је Џевад Махмутовић из СДА, који је носилац муслиманског ратног признања "златни љиљан", најозбиљнији кандидат за новог министар трговине и туризма Српске.

Предсједништво СДА данас би требало да размотрити да ли ће странка партиципирати у новој влади Републике Српске и изаћи са приједлогом кандидата за министра, најавио је раније потпредсједник странке Адил Османовић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *