Шпирић: Дрвар има шансу једино са СНСД-ом

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић рекао је да Дрвар има шансу једино са СНСД-ом, јер је то једина партија која овој средини може обезбиједити развој и ведрију будућност. Шпирић је истакао да иза СНСД-а и његовог лидера Милорада Додика стоје дјела и велики резултати. "Оно што СНСД издваја од осталих на политичкој сцени јесте јасна визија, […]

недеља, септембар 16, 2012 / 18:56

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић рекао је да Дрвар има шансу једино са СНСД-ом, јер је то једина партија која овој средини може обезбиједити развој и ведрију будућност.

Шпирић је истакао да иза СНСД-а и његовог лидера Милорада Додика стоје дјела и велики резултати.

"Оно што СНСД издваја од осталих на политичкој сцени јесте јасна визија, жеља и воља, али и унутрашња снага да започети посао заврши до краја", рекао је Шпирић на промотивном скупу СНСД-а у дрварској мјесној заједници Врточе.

Он је поручио мјештанима да гласају за кандидата СНСД-а за начелника општине Дрвар и кандидатску листу СНСД-а за локални парламент.

На скупу у Врточама присутнима су се обратили и потпредсједник СНСД-а задужен за Федерацију БиХ Велимир Кунић, кандидат странке за начелника општине Дрвар Стевица Лукач и кандидати са одборничке листе.0 КОМЕНТАРА

  1. Strasno, strasno!Drvar je grobnica zivih ljudi.
    Pa, da je on ulozio samo jedan mali dio od onoga sto je potrosio nasih para leteci svakoga vikenda helikopterom u selo iznad Prekaje kod Drvara i iz sela, i napravio jedan mali pogon , recimo za obradu koze, vune, … i zaposlio barem desetak svojih zemljaka .
    Ovako je jedan monstrum koji je svjestan da sve sto kaze laze , i svjestan je nedjela koje su ucinili.Ali pohlepa je ubila u njemu i poslednje zrno ljudskosti i od njega napravila zvijer koja iza sebe ostavlja polumrtve i gladne preko kojih on prelazi, bolje reci prelijece helikopterom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *