Сокочани на лондонском Фешн вик-у

Захваљујући Ђорђу Тамбурићу, модном креатору који ствара под именом George Styler, на лодндонском Fashion Week-у представљени су модели који су израђени у оквиру секције кућне радиности соколачког Удружења грађана „Аурора“.  Модели су представљени у оквиру програма "Ones to watch" јер је Ђорђе, заједно са још само троје дизајнера, захваљујући креацијама из Сокоца, одабран између 290 […]

понедељак, март 10, 2014 / 14:51

Захваљујући Ђорђу Тамбурићу, модном креатору који ствара под именом George Styler, на лодндонском Fashion Week-у представљени су модели који су израђени у оквиру секције кућне радиности соколачког Удружења грађана „Аурора“.

 Модели су представљени у оквиру програма "Ones to watch" јер је Ђорђе, заједно са још само троје дизајнера, захваљујући креацијама из Сокоца, одабран између 290 кандидата, на конкурсу којим је предсједавао престижан модни жири сачињен од свјетски познатих имена.

Важна је чињеница да ревија Ones to watch важи за "шоу који се мора видјети" нa London Fashion Week-у и циљ организатора је да за побjеднике конкурса омогуће најбољу могућу медијску пажњу, да им доведу најбоље купце и публику како би што боље продали своју колекцију.

George Styler је дипломирао дизајн текстила и дизајн одјеће на Високој текстилној школи за дизајн, технологију и менаџмент. У фебруару прошле године представљао је Србију на International Fashion Showcase изложби током трајања London Fashion Weeka гдје је одушевио лондонску публику, а његове креације красиле су насловне стране и едиторијале многих свјетских магазина. Само годину дана касније изабран је да једини из овог дијела Европе прикаже своју ревију на London Fashion Week-у као Ones to Watch побједник сезоне.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *