СНСД: Бијељина ће бити бисер Републике Српске

СНСД има снагу и успјеће да од Бијељине направи бисер Републике Српске, заврши све пројекте и захваљујући њима привуче домаће и стране инвеститоре и тако обезбиједи нова радна мјеста, поручено је вечерас изборне конвенције СНСД-а у Бијељини. Истакнуто је да је локална власт за све пројекте у Бијељини задужила грађане за неколико десетина милиона КМ. […]

понедељак, септембар 10, 2012 / 08:47

СНСД има снагу и успјеће да од Бијељине направи бисер Републике Српске, заврши све пројекте и захваљујући њима привуче домаће и стране инвеститоре и тако обезбиједи нова радна мјеста, поручено је вечерас изборне конвенције СНСД-а у Бијељини.

Истакнуто је да је локална власт за све пројекте у Бијељини задужила грађане за неколико десетина милиона КМ.

На изборној конвенцији представили су се кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић и 34 кадидата за одборнике у Скупштини града.

Миловановић је појаснио да су пројекат еколошке депоније и бројни други пројекти чист промашај локалне заједнице на шта су, како је навео, свих ових година упозоравали и сами грађани.

Он је поручио да ће бити градоначелник свих грађана, без обзира на њихову политичку припадност, те да никада не би дозволио да се борачки додатак дијели на овакав начин.

"Бројни су промашаји локалне власти али ћемо већ од 8. октобра кренути у промјене", поручио је Миловановић.

Дан након избора, према ријечима Миловановића, ургентни приоритет биће имплементација великог броја пројеката који су искључиво економско-развојног карактера и чији ће основни бити повећање запослености.

Носилац одборничке листе СНСД–а Синиша Максимовић позвао је грађане да гласају за промјене и истакао је да ће учинити све да би свим грађанима свакодневица била извјеснија.

"Логика наших промјена веома је једноставна. Домаћинско управљање доводи до атрактивног пословног–инвестиционог амбијента, а такав амбијент до раста привредне активности", објаснио је Максимовић.

Посланик у Народној скупштини Републике Српске Гаврило Бобар позвао је грађане да свој глас 7. октобра дају промјенама које им могу донијети само снажна и велика породица као што је СНСД.

Бобар истиче да је увјерен да СНСД посједује и снагу и знање да направи промјене за, како је рекао, честити и вриједни народ Семберије.

"Само радом успјећемо направити промјене и нашој дјеци обезбиједити бољу будућност", истакао је Бобар.

Конвенцији су присуствовали посланик у Парламентарној скупштини БиХ Милица Марковић, те посланик у Народној скупштини Републике Српске Славица Лукић.

СНСД подржавају СП, Савез за демократску Српску, Еколошка партија, Партија радом за бољитак и Уједињени пензионери.

Општински одбор СНСД–а Бијељина броји 14.000 чланова.0 КОМЕНТАРА

  1. слажемо се с министром мићо донио само јад и биједу правио путеве који никуда не воде снсд покренуо саву и гради нову болницу.

  2. Pecija, „slazemo se“, kazes.
    Mislis vi, jugendfirerovci. Pisete u kruzoku,biger potpisuje.
    I, u pravu ste, u Bijeljini zbog Mice jad, a u cijeloj Republici zaposlenost, privreda cvjeta…
    Heil! Heil! Heil!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *