СНП Наши: Никад нисмо пријетили смрћу Верану Матићу!

Српски народни покрет Наши обавештава јавност да је лист Блиц данас још једном изнео бруталну лаж у вези наше организације. Лист Блиц је објавио у свом данашњем тексту везаном за претње смрћу Верану Матићу, првом човеку Б92, да су "СНП Наши више пута претили Верану Матићу". СНП Наши никада нису претили Верану Матићу и наше […]

уторак, април 21, 2015 / 12:11

Српски народни покрет Наши обавештава јавност да је лист Блиц данас још једном изнео бруталну лаж у вези наше организације.

Лист Блиц је објавио у свом данашњем тексту везаном за претње смрћу Верану Матићу, првом човеку Б92, да су "СНП Наши више пута претили Верану Матићу".

СНП Наши никада нису претили Верану Матићу и наше деловање у вези Верана Матића је увек било везано искључиво на указивање надлежним органима на кривична дела ширења говора мржње према српском народу и православним верницима од стране медијске куће Б92 и њега лично као уредника те квази-телевизије.

Подсећамо јавност да је лист Блиц износио у више наврата лажи о СНП Наши, па су једном тако објавили и да је Иван Ивановић, председник Наших, "студирао са масовним убицом Брејвиком у Лондону", што је потпуна измишљотина и највећи показатељ до који граница је уредништво Блица у стању да иде у својим бесрамним лажима.

СНП Наши најоштрије осуђује жуто таблоидно смеће Блиц и по ко зна који пут поручује издавачкој кући Рингиер Алекс Спрингер да своје "мамлазе" и полуновинаре у Блицу упристоје.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *