Смијењен тужилац на случају Вучић, имена нападача сакупљена?

Имена између 15 и 20 особа које се сумњиче за напад на премијера Србије Александра Вучића у Поточарима биће у наредним данима достављена Већу министара Босне и Херцеговине, пишу Новости и истичу да је смијењен тужилац Исмет Шушкић, коме је у Тужилаштву БиХ повјерена истрага о поточарском нападу. "Нападачи су припадници екстремистичке групе "Црни лабудови" […]

среда, јул 29, 2015 / 12:43

Имена између 15 и 20 особа које се сумњиче за напад на премијера Србије Александра Вучића у Поточарима биће у наредним данима достављена Већу министара Босне и Херцеговине, пишу Новости и истичу да је смијењен тужилац Исмет Шушкић, коме је у Тужилаштву БиХ повјерена истрага о поточарском нападу.

"Нападачи су припадници екстремистичке групе "Црни лабудови" и борци бивше армије БиХ који су тијесно повезани с Насером Орићем и радикалним крилом СДА и мало позната формација "Антидејтон", открили су листу безбједоносни извори.

Према информацијама листа, обавјештене су и власти у Београду, а најављено је и да ће министар безбједности БиХ изаћи у јавност са конкретним мјерама. Лист пише да је смијењен тужилац Исмет Шушкић, коме је у Тужилаштву БиХ повјерена истрага о поточарском нападу. Тај посао сада води његов шеф, тужилац Божо Михајловић, који је на челу Одсјека за организовани криминал Тужилаштва БиХ.

Министар полиције Србије Небојша Стефановић рекао је Новостима да се не смије стати само на особама које су атаковале на премијера Вучића. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *