Славија: Помозите, као Борцу, или одустајемо од лиге

Управни одбор Славије из Источног Сарајева констатовао је да ће,највјероватније, екипа морати напустити такмичење у Премијер лиги Босне и Херцеговине. Пет дана остало је до почетка нове сезоне у Премијер лиги Босне и Херцеговине, а по свему судећи почели су и први проблеми. Наиме Славија из Источног Сарајева по свему судећи због финансијских проблема се […]

уторак, јул 21, 2015 / 11:56

Управни одбор Славије из Источног Сарајева констатовао је да ће,највјероватније, екипа морати напустити такмичење у Премијер лиги Босне и Херцеговине.

Пет дана остало је до почетка нове сезоне у Премијер лиги Босне и Херцеговине, а по свему судећи почели су и први проблеми.

Наиме Славија из Источног Сарајева по свему судећи због финансијских проблема се неће такмичити у нувој сезони.

Славији за функционисање треба око 100.00 КМ, те траже помоћ од Владе Републике Српске, која је на сличан начин "спасила" ФК Борац уплативши 320.000 км.

Након Управног одбора Славија је издала саопштење, које преносимо у цјелости:

Управни одбор ФК Славије из Источног Сарајева, на данашњој сједници, констатовао је да ће највјероватније, екипа морати напустити такмичење у Премијер лиги Босне и Херцеговине, који почиње за пет дана!!!!!!

Тешка материјална и финансијска ситуација, натјерала је клупско руководство да размишља о овом непопуларном, али изнуђеном потезу.

Клуб дугује бившем тренеру Влади Чапљићу, играчима, али и ФС БиХ и другим добављачима. Једини спас се види у хитној реакцији Предсједника Републике Српске и Владе Републике Српске.

Да би се кренуло у шампионат, потребно је Славији око 100.000 марака. Славија у потпуности подржава одлуку Предсједника РС и Владе Републике Српске да се бањалучком Борцу изађе у сусрет и додијели хитно 320.000 марака.

С тога се надамо да ће имати разумијевања и за нас и на тај начин нам омогућити наступ у Премијер лиги Босне и Херцеговине, сезона 2015/16.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *