Шкобо: Уништен штанд НДС

У ноћи између 29.09.2012. године и 30.09.2012. године нестао је предизборни штанд Народне демократске странке странке, саопштено је из ове партије. – Од активиста и кандидата који су требали да дијеле предизборни материјал обавјештен сам да штанда више нем –  рекао је Бранислав Шкобо, генерални секретар НДС и кандидат за одборника у Скупштини Града Бања […]

недеља, септембар 30, 2012 / 21:53

У ноћи између 29.09.2012. године и 30.09.2012. године нестао је предизборни штанд Народне демократске странке странке, саопштено је из ове партије.

– Од активиста и кандидата који су требали да дијеле предизборни материјал обавјештен сам да штанда више нем –  рекао је Бранислав Шкобо, генерални секретар НДС и кандидат за одборника у Скупштини Града Бања Лука.

Шкобо каже да је у четвртак, 27.09.2012. године затекао оштећен штанд, а јутрос је обавијјештен да штанда нема.

Овакав нецивилизован и недемократски поступак починиоца овог дјела показује да су се наши политички противници препали успјеха Народне демократске странка на предстојићим изборима, каже Шкобо.

Он поручује да овакав сраман чин НДС неће спријечити у остваривању изборног циља, што показује рад и подршка грађана у Бањалуци и свим локалним заједницама на којима НДС излази на изборе.

Позивам истражне органе да истраже овај случај и покрену законске процедуре за кажњавање починиоца, стоји у саопштењу који потписије Шкобо.0 КОМЕНТАРА

  1. Ја текста, муко моја.
    Нигдје ни ријечи гдје је био штанд, мислим, одакле је украден.
    Ако је уопште постојао.

  2. nika, можда не пише гдје је био, али јасно стоји гдје је нестао. у ноћи. мислим да би органи реда требало да оду у ноћ, тамо ће га 100% наћи.

  3. Nije neka velika šteta. Samo se prešaltajte na štand SNSD-a svakako ste zajedno već godinama. Biće Vam jeftinije a puno korisnije.Možda će vam gos.predsjednik dati neke mrvice od tolike vjernost SNSD-u.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *