Синдикат Брчко дистрикта: Набавка зимница за чланове

Синдикат Брчко дистрикта омогућиће и ове године набавку зимнице за своје чланове по повољним цијенама и на одгођено плаћање, рекао је данас Срни предсједник овог удружења радника у дистрикту Илија Калајџић. Према ријечима Калајџића, сасвим је извјесно да ће Синдикат потписати уговоре са произвођачима хране намијењене за потрошњу у зимским мјесецима, бијељинским предузећем "Сава" и […]

понедељак, септембар 10, 2012 / 15:43

Синдикат Брчко дистрикта омогућиће и ове године набавку зимнице за своје чланове по повољним цијенама и на одгођено плаћање, рекао је данас Срни предсједник овог удружења радника у дистрикту Илија Калајџић.

Према ријечима Калајџића, сасвим је извјесно да ће Синдикат потписати уговоре са произвођачима хране намијењене за потрошњу у зимским мјесецима, бијељинским предузећем "Сава" и фирмом "Танасић".

"Очекујемо прихватљиве понуде и од других фирми које су заинтересоване да нам испоруче квалитетну робу по повољним цијенама и на одгођено плаћање", истакао је Калајџић.

Он је подсјетио да је прошле године 70 брчанских синдикалних организација имало аутономију да набави зимницу за своје чланове и склопи уговор са произвођачима и добављачима хране за зимницу, јер Синдикат дистрикта Брчко није правио оквирни уговор.

"Након ликвидације `Шумарије`, када су многи преваранти почели да нуде дрво за огрев са обронака Мајевице, престали смо да се бавимо пословима у вези са набавком огрева за чланове Синдиката у дистрикту", додао је Калајџић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *