Силајџић се повлачи из политике

Предсједник Странке за БиХ Харис Силајџић саопштио је на данашњој сједници Предсједништва странке да се на предстојећим страначким изборима неће кандидовати ни на једну функцију. Он је изнио увјерење да Странка за БиХ располаже великим бројем "способних и патриотски опредијељених кадрова који су у стању да наставе дјеловање на принципима очувања територијалног интегритета и суверенитета […]

уторак, март 29, 2011 / 22:30

Предсједник Странке за БиХ Харис Силајџић саопштио је на данашњој сједници Предсједништва странке да се на предстојећим страначким изборима неће кандидовати ни на једну функцију.

Он је изнио увјерење да Странка за БиХ располаже великим бројем "способних и патриотски опредијељених кадрова који су у стању да наставе дјеловање на принципима очувања територијалног интегритета и суверенитета БиХ, те истинске равноправности свих грађана и народа у БиХ".

Силајџић је навео, да он и даље остаје привржен тим принципима, те да је спреман да допринесе раду странке ако то буде потребно, саопштено је из Странке за БХ.

Унутарстраначки избори биће одржани у априлу.

Силајџић је оснивач Странке за БиХ која је на октобарским изборима прошле године доживјела пораз.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *