Шевченко улаже милион евра у своју предизборну кампању

Украјински фудбалер Андреј Шевченко, који је окончао спортску каријеру, потврдио је да ће у кампању партије „Украјина – напријед“ за парламентарне изборе у октобру уложио милион евра. Након што је крајем јула најавио да се придружио партији која представља опозицију предсједнику Викотру Јануковичу уследиле су бројне критике и оптужбе да је добио новац за ову […]

уторак, септембар 18, 2012 / 17:38

Украјински фудбалер Андреј Шевченко, који је окончао спортску каријеру, потврдио је да ће у кампању партије „Украјина – напријед“ за парламентарне изборе у октобру уложио милион евра.

Након што је крајем јула најавио да се придружио партији која представља опозицију предсједнику Викотру Јануковичу уследиле су бројне критике и оптужбе да је добио новац за ову одлуку.

Упитан да ли је добио новац да се придружи странци "Украјина – напријед" Шевченко је одговорио: "Наравно да не!".

"Уживам одређено повјерење људи, које сам стекао током своје каријере. То је оно што је највредније за мене", рекао је Шевченко.

Он је додао да разуме да се на интернету пише много тога, али да су за њега, главни индикатор сусрети са људима.

"Пропутовао је пола земље током изборне кампање и људи су подржали моју одлуку да уђем у политику", навео је украјински фудбалерОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *