Сергеј Пајић побједник Ђурђевданског фестивала!

У финалној вечери овогодишњег издања Ђурђевданског фестивала имали смо прилику присуствовати извођењу 16 фантастичних композиција и уживати у сјајним сценским наступима и бравурама такмичара, ревијалних извођача и циркуса Ђурђевак.  Жири у саставу: Миња Субота, Владо Леш, Маја Сар, Мирослав Јањанин, Маја Татић, није имао ни мало лак посао, али упркос томе, прогласили су ауторе најбољих […]

недеља, мај 11, 2014 / 13:43

У финалној вечери овогодишњег издања Ђурђевданског фестивала имали смо прилику присуствовати извођењу 16 фантастичних композиција и уживати у сјајним сценским наступима и бравурама такмичара, ревијалних извођача и циркуса Ђурђевак.

 Жири у саставу: Миња Субота, Владо Леш, Маја Сар, Мирослав Јањанин, Маја Татић, није имао ни мало лак посао, али упркос томе, прогласили су ауторе најбољих композиција овогодишњег издања фестивала.

Прво мјесто и гран при фестивала припало је Нини Деретић за композицију "За тебе дишем" коју је извео Сергеј Пајић из Бањалуке. Друго мјесто освојила је Марија Хајнал Стошић за композицију "Трубач" коју је извео Лука Шибола из Србије, док је треће мјесто припало Младену Матовићу за композицију "Не желим да одрастем" коју је извела Маша Ћоћкало из Мркоњић Града.

Након финала Ђурђевданског фестивала, додијењене су захвалнице и дипломе заслужним појединцима и организацијама који су помогли организовање и реализацију овогодишњег издања фестивала.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *