СДС: СНСД је агент Хрватске

Савез независних социјалдемократа (СНСД) јуче је у Представничком дому ПС БиХ још једном потврдио да ова партија није ништа друго до агент интереса сусједне Републике Хрватске.

четвртак, септембар 14, 2017 / 12:45

Традицију издаје српских интереса за рачун хрватских, започету предајом јасеновачке грађе, СНСД је наставио јуче одбијањем да подржи позив Републици Хрватској да се ријеши питање границе код Костајнице. Несхватљиво је и срамотно да врх СНСД-а и њихови посланици чак нису смјели да подрже позив Хрватској и ЕУ да се убрзају активности на обезбјеђењу средстава за градњу моста на Сави код Градишке, да се траса преко Попова поља уврсти у дио Јадранско-јонског аутопута чиме би оживјели Херцеговину, те да се покрене пројекат ревитализације “Унске пруге“ од Новог Града.

Несхватљива је снисходљивост СНСД-а према Хрватској, која иде чак до те мјере да, не само да не смију осудити повампирено усташтво и покличе “За Дом спремни!“,као ни чињеницу да Срби нису конститутивни у три кантона са хрватском већином, него се не осуђују позвати на афирмацију економских интереса Републике Српске јер не знају шта о томе мисли ХДЗ у Хрватској, наводи се у саопштењу СДС, коју Фронтал.СРБ преноси у цјелости.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *