СДС: Коалиција 1. март угрожава владавину права

Српска демократска странка тражи од институција РС да спријече реализацију намјере коју пропагира тзв. коалиција „1. март“ на простору РС јер то угрожава демократски поредак и владавину права. СДС тражи од министра полиције Станислава Чађе и других надлежних државних органа да објасне због чега и по чијем налогу је прећутно дозвољена противзаконита фиктивна пријава пребивалишта […]

четвртак, децембар 27, 2012 / 18:15

Српска демократска странка тражи од институција РС да спријече реализацију намјере коју пропагира тзв. коалиција „1. март“ на простору РС јер то угрожава демократски поредак и владавину права.

СДС тражи од министра полиције Станислава Чађе и других надлежних државних органа да објасне због чега и по чијем налогу је прећутно дозвољена противзаконита фиктивна пријава пребивалишта у циљу изборне манипулације у Сребреници.

Чињеница да су намјере тзв. коалиције "1. март" јавно подржали Златко Лагумџија, кардинал Винко Пуљић и други политичари из Федерације, јасан је знак да се ради о осмишљеном покушају удара на Републику Српску, с циљем нове уставне прекомпозиције БиХ.

СДС подсјећа МУП РС да су законски кажњиве фиктивне пријаве, као и манипулације и преваре у изборном процесу и да је њихова обавеза да то спријече, те да свако такво пребивалиште пониште, као и лична документа која су на тај начин издата.0 КОМЕНТАРА

  1. Мало ми овај став СДС није у складу са ситуациом на терену. Тако је и СДС прихватио резултате избора у Сребреници иако је и Сребреници дјеловала ткз.Коалиција „1.март“. У Сребреници је Емир Суљагић, са екипом основао фиктивну организацију „Гласајмо за Сребреницу“, преко које је финансирана кампања бошњачких странака.

  2. Još kad bi ovi vrli EsDeEsovci znali da nam kažu koji se to zakon krši ako se prijavi prebivalište i izvade dokumenti u nekom od gradova u BiH a potom se odjaviš za dan mjesec ili godinu ??????????????????????????????????????????

    Ko i obično palamuđenje i jebanje naroda u zdrav mozak iako i oni znaju dobro da tu nema ničega nezakonitog pa onda zarad svoje reklame uviju svoju usranu priču u omot pa kažu „то угрожава демократски поредак и владавину права.“ valjda onu istu vladavinu prava po kojoj Vo iz Laktaša da svom sinu tri miliona pa zatim smanji penzije .

    Gospodo kriminalci ,lopovi i mafijaši iz redova SDS-ovaca, SNSD-ovaca, PDP-ovaca itd-ovaca da ste bili malo manje zauzeti lopovlukom i uništavanjem države a malo više mislili na budućnost ove zemlje ne bi vam se dešavalo da ljudi iz manjih gradova a i iz cijele RS iseljavaju i bježe glavom bez obzira pa vam se desi situacija da vam je za vaše fotelje vaše guzice i guzice vaših potomaka veoma ključno hoće li se negdje registrovati hiljadu ili sto hiljada muslimana.

    Za običnu sirotinju u RS to ništa ne znači jer je zaokupljena pitanjima kako preteći do sutra i kako pobjeći još danas što dalje iz ove vaše privatne prćije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *