СДС Брчко – Глас за мале странке је расипање српских гласова

Предизборном скупу одржаном у црквеним просторијама православног храма посвећеног Св. Јовану Богослову, одазвали су се бројни Церичани, који су слушали обраћање кандидата Српске демократске странке.  Присутне је на почетку поздравио Ратко Стјепановић, кандидат за посланика у Скупштини Брчко дистрикта БиХ, који је уједно и представио остале кандидате са којима ова странка излази на изборе 7. […]

субота, септембар 15, 2012 / 12:46

Предизборном скупу одржаном у црквеним просторијама православног храма посвећеног Св. Јовану Богослову, одазвали су се бројни Церичани, који су слушали обраћање кандидата Српске демократске странке.

 Присутне је на почетку поздравио Ратко Стјепановић, кандидат за посланика у Скупштини Брчко дистрикта БиХ, који је уједно и представио остале кандидате са којима ова странка излази на изборе 7. октобра.

Обраћајући се мјештанима Церика, Лидија Љубојевић, кандидаткиња СДС-а на листи националних мањина, истакла је да сваки мјештанин ове мјесне заједнице избором кандидата којем ће дати глас преузима и одговорност према себи и својој породици, јер четири године није мали период за који се неком кандидату даје повјерење, те нагласила да је изузетно важно да на дан избора ниједан српски глас не буде изгубљен.

Лидија Љубојевић говорила је присутнима на предизборном скупу у МЗ Церик и зашто је она као љекар одлучила да се бави политиком. Истакла је да је као и многи грађани Дистрикта 2001. године остала без посла јер није била „подобна“, али да никада, што и сада доказује, није престала да се бори за добробит свог народа.

Цвијетин Николић, кандидат за посланика у брчанском парламенту, рекао је мјештанима Церика да свој глас дају оним људима који вјерују у будућност, а какви су СДС-ови кадрови. Сваки глас дат Српској демократској странци глас је за људе који се боре за слогу, јединство и просперитет Срба на овим просторима, што су Церичани препознали и испратили бурним аплаузом.

Николић је нагласио да је гласање за мале странке само расипање српских гласова, које ће довести до слабљења странака које се искрено и снажно боре за очување српских националних интереса у Брчко дистрикту БиХ, међу којима је СДС прва.

Носилац листе СДС-а у Брчком Милан Пурић говорио је о програму и циљевима странке, истичући да је један од главних циљева унапређење здравствених услуга, са чиме су се мјештани Церика сложили, наглашавајући своје незадовољство стањем у овој области.

Пурић је истакао да се СДС залаже за формирање Јавне здравствене установе која ће обезбиједити квалитетну и сигурну здравствену заштиту свим становницима Дистрикта.

Српска демократска странка увијек је била уз свој народ, радила у његовом интересу и слушала потребе народа, што чини и овај пут, припремајући се да и наредне четири године не посустане у борби за унапређење свих сегмената живота достојног човјека. Зато су кандидати СДС-а још једном позвали бираче да 7. октобра изађу на изборе и гласају српски.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *