СДС БЛ: Док се Додик и Радојичић договоре око НАТО, Бањалучани се начекаше

Градски одбор Српске демократске странке Бањалука указује на различито гледање око чланства у НАТО-у предсједника СНСД-а Милорада Додика и градоначелника Бањалуке Игора Радојичића који је у интервјуу београдском Недељнику изјавио да би Босна и Херцеговина требала слиједити Црну Гору на путу НАТО интеграција.

понедељак, октобар 2, 2017 / 08:31

Нејасно је који од ова два става СНСД-а Игор Радојичић заиста заступа, а познавајући политику ове партије рекло би се да се ради само о још једном политичком трику и јефтином политиканству чији је чиљ по ко зна који пут преварити српски народ.

Позивамо градоначелника Бања Луке Игора Радојичића да престане да изиграва „дрвеног адвоката“ Милораду Додику и да се коначно позабави проблемима грађана Бања Луке као што су питање гријања, рјешавање инфраструктурних питања а прије свих санирање рупе у центру града и питањем номинације Бања Луке за престоницу европске културе.

 

*-Фронтал.СРБ овдје указује само на паралелно кориштење нетрадиционалног облика ријечи Бањалука и Бања Лука, у саопштењу које доносимо неизмјењено.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *