Састанак на врху: Разматрано шта и како са здравственим осигурањем

Премијер Српске Жељка Цвијановић и предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарали су данас у Бањој Луци са представницима Министарства здравља и социјалне заштите и Министарства финансија о тренутном стању у здравству Српске и размотрили мјере за даљу стабилизацији овог сектора. Током састанка разматране су и мјере за унапређење услова лијечења у здравственим установама и побољшање […]

субота, март 16, 2013 / 19:53

Премијер Српске Жељка Цвијановић и предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарали су данас у Бањој Луци са представницима Министарства здравља и социјалне заштите и Министарства финансија о тренутном стању у здравству Српске и размотрили мјере за даљу стабилизацији овог сектора.

Током састанка разматране су и мјере за унапређење услова лијечења у здравственим установама и побољшање стандарда запослених у здравству.

Разговарано је и о пословању Фонда здравственог осигурања Републике Српске и раду здравствених установа у Републици Српској, у смислу изналажења краткорочних и дугорочних извора њиховог финансирања, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

Састанку су присуствовали и министар здравља и социјалне заштите Слободан Станић, министар финансија Зоран Тегелтија и директор Фонда здравственог осигурања Републике Српске Дарко Томаш.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *