Санадер дао пола милиона евра Томпсону

Бивши хрватски премијер Иво Санадер дао је пола милиона евра пјевачу Марку Перковићу Томпсону да не наступа ни за једну политичку странку у предизборној кампањи 2007. године, тврди у свом исказу Младен Баришић. Томпсонов менаџер Здравко Баришић одлучно је демантовао тврдње да је Томпсон из Санадеровог и Баришићевог "црног фонда" добио овај новац. "Господин Перковић […]

четвртак, јануар 20, 2011 / 11:24

Бивши хрватски премијер Иво Санадер дао је пола милиона евра пјевачу Марку Перковићу Томпсону да не наступа ни за једну политичку странку у предизборној кампањи 2007. године, тврди у свом исказу Младен Баришић.

Томпсонов менаџер Здравко Баришић одлучно је демантовао тврдње да је Томпсон из Санадеровог и Баришићевог "црног фонда" добио овај новац.

"Господин Перковић никада се није сусрео са Санадером и никада нису сједили, а камоли да је примио неки новац. Томпсонов став је био и остао да се у политичке кампање не укључује и не пјева и тако је и било у посљедњих неколико кампања странака и предсједничких кандидата", рекао је Здравко Баришић за ХТВ.

Томпсон је хрватским медијима рекао да је изненађен како Баришић, којег уопште не познаје, може "тако да лаже" и запитао зашто конструише такве лажне приче.

За Младена Баришића (62), бившег директора Царинске управе и благајника ХДЗ-а, а кључног свједока против Ива Санадера у афери Фими-медија, тврди се да је годинама био глави ХДЗ-ов финансијер који је сумњивим пословима омогућио богаћење Санадеру.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *