Русија: Ухапшене због врцкавог плеса поред споменика

Пет дјевојака из Русије је ухапшено након што су испред споменика направљеног у част жртвама Другог свјетског рата извеле врсту плеса познатог као тверковање, у сврху промоције плесне школе. Ових пет девојака су проглашене кривим за хулиганизам, а две су због здравственог стања поштеђене затвора. Друге три жене, 19-годишњакиња и 20-годишњакиња осуђене су на по […]

среда, април 29, 2015 / 11:03

Пет дјевојака из Русије је ухапшено након што су испред споменика направљеног у част жртвама Другог свјетског рата извеле врсту плеса познатог као тверковање, у сврху промоције плесне школе.

Ових пет девојака су проглашене кривим за хулиганизам, а две су због здравственог стања поштеђене затвора. Друге три жене, 19-годишњакиња и 20-годишњакиња осуђене су на по две недеље затвора.

Истражитељи у Новоросијску наводе како су поднijели тужбе против родитеља једне малољетнице које криве за "неспособност да на прави начин обезбиједе физички, интелектуални, психолошки, духовни и морални развој свог дјетета".

Снимак који је се појавио на интернету био је начин да ове дјевојке привуку заинтересоване за своју плесну школу.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *