РТРС најављује пренос са Максимира

Радио Телевизија Републике Српске ће у петак, 22. марта преносити квалификациону фудбалску утакмицу за Свјетско првенство у Бразилу 2014. У Загребу, на стадиону Максимир, гдје се састају репрезентације Хрватске и Србије. “Наши гледаоци, али и слушаоци, ће имати прилику да прате овај дуел у директном телевизијском и радијском преносу“, кажу у РТРС. Радијски уводна емисија […]

уторак, март 19, 2013 / 13:51

Радио Телевизија Републике Српске ће у петак, 22. марта преносити квалификациону фудбалску утакмицу за Свјетско првенство у Бразилу 2014. У Загребу, на стадиону Максимир, гдје се састају репрезентације Хрватске и Србије.

“Наши гледаоци, али и слушаоци, ће имати прилику да прате овај дуел у директном телевизијском и радијском преносу“, кажу у РТРС.

Радијски уводна емисија у директан пренос утакмице почиње у 17 часова, а телевизијска уводна емисија и директан пренос на програму су од од 17 часова и 15 минута.

Из јавног сервиса најављују јављања репортера са лица мјеста, атрактивне госте у студију, изјаве актера, предвиђања стручњака, анализе утакмице…Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *