Роналдињо на корак од Фламенга

РИО ДЕ ЖАНЕИРО – Управе Фламенга и Милана близу су договора о повратку Роналдиња у Бразил, изјавили су представници оба фудбалска клуба. Бразилска телевизија Глобо на сајту је извијестила да је трансфер „99,99 одсто” завршен и да је Фламенго добио трку са Палмеирасом и Роналдињовим бившим клубом Гремиом. Некада најбољи фудбалер свијета би уговор са […]

недеља, јануар 9, 2011 / 10:57

РИО ДЕ ЖАНЕИРО – Управе Фламенга и Милана близу су договора о повратку Роналдиња у Бразил, изјавили су представници оба фудбалска клуба.

Бразилска телевизија Глобо на сајту је извијестила да је трансфер „99,99 одсто” завршен и да је Фламенго добио трку са Палмеирасом и Роналдињовим бившим клубом Гремиом.

Некада најбољи фудбалер свијета би уговор са Фламенгом требало да потпише у наредна два до три дана.

„Ово нису били лаки преговори, али најважније је да су Фламенго и Милан постигли договор”, изјавила је предсједница Фламенга Патрисија Аморин, која је раније данас имала састанак са потпредсједником Милана Адријаном Галијанијем.

„Роналдињо је 99,99 одсто Фламенгов”, потврдио је Галијани.

Прије парафа уговор ће разматрати и заступници 30-годишњег фудбалера.

Фламенго, међутим, већ планира славље на познатој плажи Копакабана или у дворани Мараканазињо (Мала Маракана).

Роналдињо је у Европи играо од 2001. године када је дошао у Пари Сен Жермен.

Две године касније прешао је у Барселону са којом је 2006. освојио и титулу првака Европе. Са репрезентацијом Бразила 2002. године био је и првак свијета.

Дрес Милана носио је од 2008. године, али је одлучио да се врати у Бразил пошто у Италији није успео да се докаже, а жели да и 2014. буде репрезентативац своје земље која ће тада бити домаћин Мундијала.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *