Романија слави кик бокс титулу: Голић првак свијета

Милош Голић је синоћ у СПЦ Пеки након аматерске, освојио и професионалну титулу првака свијета у кик боксу у дисциплини К1 до 88 кг, тако што је савладао Мађара Иштвана Бобиша, нокаутом у другој рунди. Више од 3.000 гледалаца гледало је прави спектакл. Шест уводних мечева направило је добру увертиту за меч вечери. "Ој Косово, […]

недеља, март 30, 2014 / 12:32

Милош Голић је синоћ у СПЦ Пеки након аматерске, освојио и професионалну титулу првака свијета у кик боксу у дисциплини К1 до 88 кг, тако што је савладао Мађара Иштвана Бобиша, нокаутом у другој рунди.

Више од 3.000 гледалаца гледало је прави спектакл. Шест уводних мечева направило је добру увертиту за меч вечери.

"Ој Косово, Косово" је била добра увертира, која је довела атмосферу до усијања. Дворана је на ногама, сачекала почетак меча.

Голић је почео опрезно, избјегавао је "клинч" борбу. Са дистанце је својим најјачим оружјем, десном ногом гађао противника. Средином друге рунде, сјевнуо је снажан лоу кик ударац у лијеву цјеваницу. Бобиш је бачен у угао ринга са болним гримасама.

Меч је прекинут, Голић је на раменима свог тима. На Романију је стигла титула професионалног првака свијета у кик боксу!

"Још нисам свјестан побједе. Нисам очекивао оволико гледалаца који су били уз мене, али су вечерас показали да су Пале град спорта и младих", рекао је Голић након меча и захвалио свима који су му помогли да дође до ове титуле. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *