Резолуција из Лозане: Албанци добили три бода за дрон

Фудбалски савез Албаније тврди да је Суд за спотску арбитражу у Лозани (ЦАС) додијелио Албанцима три бода са прекинутог меча против Србије у Београду, у октобру. Информацију о оваквом исходу прекинутог меча,на свом твитер профилу, "прославио" је и албански премијер Еди Рама написавши да је "правда задовољена". Предсједник Владе Србије Александар Вучић одговорио је на […]

петак, јул 10, 2015 / 14:48

Фудбалски савез Албаније тврди да је Суд за спотску арбитражу у Лозани (ЦАС) додијелио Албанцима три бода са прекинутог меча против Србије у Београду, у октобру.

Информацију о оваквом исходу прекинутог меча,на свом твитер профилу, "прославио" је и албански премијер Еди Рама написавши да је "правда задовољена".

Предсједник Владе Србије Александар Вучић одговорио је на поруку албанског премијера Едија Раме поводом одлуке суда у Лозани да врати бодове албанској репрезентацији оцјеном да је ријеч о срамној и увредљивој одлуци.

"Европска правда по ко зна који пут претворила се у свјетску неправду. Они који су инцидент изазвали су награђени, а жртва је кажњена", написао је Вучић на свом твитер налогу.

"Одлука суда у Лозани срамота је за права, правду и представља увреду за све нормалне људе", поручио је српски премијер у одговор на Рамин твитер.

Подсјећамо, на утакмици која је прошле године прекинута на стадиону Партизана у 41. минуту дошло је до инцидента када се изнад терена појавио дрон са заставом "Велике Албаније", а спекулисало се да је Рамин брат био организатор свега.

УЕФА је првобитно регистровала утакмицу са 3:0 за Србију, али је српски тим казнила са минус три бода због утрчавања гледалаца на терен. Након тога оба Савеза уложила су жалбу ЦАС-у.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *