Револт поручује СЗП-у: Чекамо ваше резултате

Ако изневјерите очекивања овог опљачканог народа боље вам је да се и не кандидујете за наредне изборе, стоји у прогласу на лецима групе Револт БЛ. На више мјеста у центру Бањалуке јутрос су осванули леци који позивају партије-чланице Савеза за промјене да испуне своја предеизборна обећања и покрену активности у борби против криминала и корупције […]

четвртак, април 2, 2015 / 18:44

Ако изневјерите очекивања овог опљачканог народа боље вам је да се и не кандидујете за наредне изборе, стоји у прогласу на лецима групе Револт БЛ.

На више мјеста у центру Бањалуке јутрос су осванули леци који позивају партије-чланице Савеза за промјене да испуне своја предеизборна обећања и покрену активности у борби против криминала и корупције у Републици Српској.

Плакати су полијепљени на огласним таблама код Музеја савремене умјетности, Градске управе, у Батином пролазу, испред поште и на још неколико локација у ужем центру града.

-Господо из "Савеза за промјене", већина грађана који су изашли на претходне изборе гласала је за смјену лоповске власти СНСД-а и њихове коалиције. Знамо да су покрали гласове. Знамо да су купили папке. Али знамо и шта сте ви обећавали у кампањи пред изборе. Обећали сте одлучну борбу против криминала и корупције. Формирали сте власт на нивоу БиХ и сад имате могућност да обећања и испуните.

Чекамо резултате!

Ако изневјерите очекивања овог опљачканог народа боље вам је да се и не кандидујете за наредне изборе, стоји у прогласу на лецима групе Револт Бањалука.

У поруци која је стигла на електронску адресу портала Истинито стоји да је ово коментар Револта на управо окончано формирање власти на нивоу БиХ.0 КОМЕНТАРА

 1. I Saša reći će ti savez za promjene, ali na gore. Sad će zagospodariti institucijama koje imaju moć da ti daju odgovor pa evo i ja se pridružujem i pitanju i čekam odgovor istovremeno. No treba im dati 100 dana pa da vidimo, tj da se uvjerimo, da je ovo bio lažni savez, savez na gore!

 2. Nevezano za temu:

  Industrijske skole, jesu li to one nekadasnje, trogodisnje, zvane skola ucenika u privredi?

  Kad se toj diplomi doda privatni fakultet bankarstva, bogtemazo, kakve REFERENSE!

 3. @prijedor

  Симо Пјетлић има диплому приватног факултета? Не могу да вјерујем. Да ли је могуће? Обећао да ће штрајковати на Фронталу док не добије заштиту као бијели међед. Он може људе етикетирати, називати погрдним именима, псовати им мајку, називати их фашистима, а кад му се бумеранг врати, вришти к’о Дамјанов Зеленко. И још Вукана назове болесником, јер му открио идентитет. Ал’ ја опет мало више вјерујем Драгуљчету. Професионалцу. 😀

 4. Болесник,

  имаш ли ти пријатеље?

  Да имаш рекли би ти да је твоја опсједнутост ко је Симо Ороз тежи poremećaj..

 5. Не знам ништа о Револту БЛ, али подржавам ово и потписао бих. Нисам гласао за ниво члана Предсједништва БиХ, али јесам много гласова излобирао СДСу за ниво ПСБиХ и први ћу их прозивати ако не крену у обрачун с криминалцима и корумпиранима. Нема двоструких аршина! Према свима исто. Треба што више сличних излазака међу народ, као што је Дроњак а омладином пдп направио перформанс везан за поскупљење струје.

 6. drazen78bl, 03.04.2015. 12:14:57

  “Обећао да ће штрајковати на Фронталу док не добије заштиту као бијели међед.“

  Опет лажеш!?!?
  Ја нисам рекао да ћу штрајковати, него сам позвао администартора провјери моје писање и да ми избрише налог ако нађе и једну ријеч којој оправдавам убијање дјеце, како ти тврдио.

  С обзиром да ми администратор није укинуо налог, то значи да су твоје оптужбе биле плод болесне маште, наставио сам да коментаришем.

  И још сам узгред рекао да ме савршено боли курац како ће се због те лажи и многих других лажи, односити према теби.

  Ја ћу и даље наставити зајебавати будале, фукаре, а увијек ћу подржати добар приједлог без обзира са које стране долазио.

 7. Сими Оро, што си нервозан?

  Написао си: „Jавићу се поново када добијем одговор.“

  Ниси добио одговор, а јавио си се, што значи да си обуставио бојкот, иако ти нико није одговорио. Погазио си ријеч, као некад Титову заклетву. И кад то неко констатује само, ти поново постајеш психички декомпензован, вријеђаш, етикетираш, псујеш.

  Ти, пјетлићу, ниси написао „оправдавам убијање дјеце“, али си правдао оне који су то радили да су били изазвани. Чак и да јесу, нису смјели употребљавати радиоактивни уранијум и касетне бомбе. Разумијеш? Онда си индиректно рекао да су и грађани Србије то заслужила, јер је већина на изборима гласала за Милошевића. А на задњим изборима прије бомбардовања Милошевић је хваљен од истих као неки фактор мира. А постојала је могућност да су родитељи од зликоваца убијене трогодишње Милице Ракић чланови спо, зар не?! Да су били противници Милошевића. Ти чак немаш одговор ни на питања ДА ЛИ ЗЛИКОВЦИ МОРАЈУ ДА ОДГОВАРАЈУ ЗА РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ НСД ЦИВИЛИМА И ДЈЕЦОМ СРБИЈЕ И ДА ЛИ ЊИХОВЕ ЗЕМЉЕ ТРЕБАЈУ ДА ПЛАТЕ РАТНУ ШТЕТУ. Зато си нечовјек.

  И превише си, чича, нервозан. Нису за тебе интернет форуми. Стрефиће те шлог, па ће ме гристи савјест.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *