Рејнџ Ровер Евок доступан за тестну вожњу

Нови офроуд аутомобил из породице Ровер, представљен је прошле године у Женеви и већ тада побудио је страсти међу љубитељима теренаца. Савршеног дизајна, брз и окретан и тиме апсолутно примјерен савременом, захтјевном возачу који очекује очаравајућу хармонију динамичног управљања и софистициране израде. Описују га као најмањег, најлакшег и најштедљивијег Ранге Ровера досада. Ипак, неупитна је […]

среда, децембар 12, 2012 / 18:24

Нови офроуд аутомобил из породице Ровер, представљен је прошле године у Женеви и већ тада побудио је страсти међу љубитељима теренаца.

Савршеног дизајна, брз и окретан и тиме апсолутно примјерен савременом, захтјевном возачу који очекује очаравајућу хармонију динамичног управљања и софистициране израде. Описују га као најмањег, најлакшег и најштедљивијег Ранге Ровера досада. Ипак, неупитна је његова безобзирност у вожњи.

Нови Рејнџ Ровер Евокосвојио је и домаће возаче који су током протеклих неколико дана имали прилику тестирати ово возило и увјерити се у квалитет истог који задовољава и укус најзахтјевнијих возача. Одушевљености возача, како љепшег, тако и јачег пола, новим моделом Ранге Ровера иду у прилог изузетни остварени резултати продаје у овој години.

Квалитет новог Ранге Ровера потврђују и бројне награде. Атрактивни Рејнџ Ровер Евок у својој колекцији посједује тренутно чак 103 различита признања из цијелога свијета. Освајањем престижне награде за Свјетски дизајнерски аутомобил 2012. године, која му је уручена на међународном аутосалону у Њујорку, Рејнџ Ровер Евок прешао је бројку од стотину примљених глобалних признања. Награда је доказ револуционарног и јединственог дизајна Евока и потврда чињенице да је нови Рејнџ Ровер отворио нови сегмент на тржишту.

Ексклузивни заступник премијум бренда Ленд Ровер за БиХ је компанија Ф-Аутоцентар д.о.о., која свим потенцијалним купцима нуди посебне погодности финансирања куповине Рејнџ Ровер Евок.

Такођер, сви потенцијални купци имају могућност тестирања овог возила уз претходан договор термина са овлаштеним особама Ф-Аутоцентра.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *