Редакција: Да не буде забуне

Већ се скоро четири дуге године познајемо. Претпостављамо да већини не треба објашњавати ко смо ми и какву уређивачку политику и оснивачке циљеве баштинимо. Не једном, покушали су нас обрукати и збунити наше посјетиоце и кориснике, представљајући се лажно у име оних који су измислили, изградили и очували Фронтал (Републике Српске). Ми се свима, увијек […]

уторак, децембар 4, 2012 / 22:09

Већ се скоро четири дуге године познајемо. Претпостављамо да већини не треба објашњавати ко смо ми и какву уређивачку политику и оснивачке циљеве баштинимо.

Не једном, покушали су нас обрукати и збунити наше посјетиоце и кориснике, представљајући се лажно у име оних који су измислили, изградили и очували Фронтал (Републике Српске). Ми се свима, увијек и на сваком мјесту у име Фронтала, представљамо пуним именом и презименом.

http://www.frontal.rs/index.php?idsek=34

На такве нападе и лажи углавном не одговарамо и не коментаришемо оне који то раде, сматрајући да наши посјетиоци добро знају ко смо и шта смо, те могу препознати разлику између рога и свијеће, односно да им се не могу продавати муда под бубреге. Наше је, просто, да нагласимо да они који емитују са ове адресе од 01.04.2009. нијесу ти који стоје иза тих невјештих покушаја дискредитације. На вама је да оцијените о чему се ради.

Данас смо имали баш један такав примјер, када се неко представљао у име редакције и упозоравао наше кориснике, при томе користећи латинично корисничко име FRONTAL. Ем што ми никада не би користили латинично име, ем што ћете видјети да је у питању обични кориснички налог, који не само да никога не може блокирати, већ ће и он сам бити блокиран. И то када ми одлучимо.

Најбољи показатељ да налог FRONTAL нема везе са редакцијом Фронтала, осим тога да су ти коментари обрисани, јесу ти коментари сами. Те их овдје преносимо свима на очиглед, чисто да корисници који су се укључили касније, имају илустрацију о чему се радило и да ми НЕМАМО НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА ТИМ. Ситне мале подлости, које нас, као и већина клевета и измишљотина углавном само увјеравају да смо на добром путу. Од њега нећемо одустати, кад смо већ сигурни да се на њему нећемо обогатити. 🙂

Поздрав свим посјетиоцима Фронтала и, наравно – ГУГЛАЈТЕ ЋИРИЛИЦОМ!!!

(ИП адреса: 94.250.85.40)

Не бришемо реакције на њега, захваљујући онима који су ипак препознали да то и такво писаније не може имати везе са Дани(ј)елом Симићем, Марком Шикуљаком и осталима са Фронтала. Када вас ми упозоримо или запријетимо да ћемо вас побрисати, то има и да се деси! 😉

Још једном се извињавамо свим насикиранима и – ГУГЛАЈТЕ ЋИРИЛИЦОМ!

FRONTAL, 03.12.2012. 20:11:57 [59453]
@prijedor

Молимо Вас да не пишете узастопне коментаре јер то је спамовање и строго је забрањено. Обратите пажњу на Ваш ријечник и поштујте остале читаоце портала иначе ћемо бити приморани да суспендујемо Ваше корисничко име.

Хвала на разумијевању
Администрација

 

FRONTAL, 04.12.2012. 11:04:32 [59532]
Поштовани читаоци фронтала,
корисничко име које користимо је направљено тако давно, док је тестирана наша скрипта за регистрацију корисника, а циљ је био обезбиједити корисницима унос како латиничних тако ћириличних корисничких имена јер су оба писма српска и не стидимо се ни једног, али је наша политика таква да сви текстови на фронталу буду искључиво на ћирилици.
Наша дужност и обавеза је да упозоримо сваког корисника да не вријеђа друге и да поштује и друга мишљења јер поменути корисник већ дуже вријеме ради исто и добијамо много порука са жалбом на дотичног корисника.

Хвала на разумијевању
Администрација0 КОМЕНТАРА

 1. Јасно је одакле дува, чим су се потписали са „Администрација“ 😀
  Није Фронтал од јуче, а ови покушаји су само за насмијати се или можда и наљутити се мало па још јаче оплести по марви која ноге саплиће свему честитом и поштеном!
  Свако добро Фронталовци!

 2. Значи не да горуцка, него гори под ногама! Прикупљајмо калорија ове зиме, биће „весело“ од првих љубичица…чекати 2014-ту, је моооогооо дугоооо и ОПАСНО!

 3. Ко је писао ово саопштење? Марко или Симић? Само себе споменули. Мислим да би г. Свитлица требао да реагује. 😀

 4. Ко се потписао као FRONTAL ил’је тешки идиот ил’се качи комшији на нет… Прије да ће бити ово прво…


  rammstein, 04.12.2012. 22:34:32 [59603]

  „Отјерали сте „приједора“ готово да су престали писати Буда, Ања, Дражен,…све наша стара раја“

  Зар приједор више не пише? 🙁

  Искрено, немам времена толико да пискарам по Фронталу,већ три мјесеца џабаним (волонтирам) како бих могао добити препоруке за полагање стручног испита. Трпим свакава срања (трачеве, олајавања, подметања), радим посао за који НИСАМ квалификован, и све то због мира у кући (свађе са женом, родитељима), јер „то нису људи, то је чланство СНСД“ удружено са муслиманима, који ИМАЈУ предност у запошљавању, а ми Срби ‘одајмо около к’о глуве кује…

  Али, то смо и заслужили, за то су нам очеви и браћа гинули и крварили…

  Битно је да Мазалица има два посла, Баштинац, Рајчевић, Додикова кћерка и остала банда црвена по ко зна колико послова…

  Нас ко јебе, какви смо, нисмо боље ни заслужили! Радује ме само што ничија није до зоре… Па неће ни њихова!

 5. Исправка:

  Искрено, немам времена толико да пискарам по Фронталу,већ три мјесеца џабаним (волонтирам) како бих могао добити препоруке за полагање стручног испита. Трпим свакава срања (трачеве, олајавања, подметања), радим посао за који НИСАМ квалификован, и све то због мира у кући (свађе са женом, родитељима)* ТАЧКА

  Људи са којима радим, „то нису људи, то је чланство СНСД“ удружено са муслиманима, који ИМАЈУ предност у запошљавању, а ми Срби ‘одајмо около к’о глуве кује…

 6. buddha, 05.12.2012. 09:49:01

  Шта рећи брате, докле нас могу те гњиде снсд-а понижавати?
  Па и у Тирани би имао бољи третман од послодаваца него код тих режимских гњидурина!

 7. NEMOJTE SE PREPASTI, JUNACI…

  Bliži se 2014 godina. Dok udariš dlanom od dlan biće tu opšti izbori. Frontal(ovci) zbijajte redove, snimajte baze podataka i pohranjujte ih na eksterne hard-diskove; ojačavajte antihakersku zaštitu, biće gusto.

  Jedan forum na kome smo vodili (ključnu) bitku za Rogaticu pred lokalne izbore, nekoliko dana pred 07. oktobar, svake sekunde trpio je i do 8 hakerskih napada. Godine 2014. ulog je još veći tako da i borba može biti još žešća.

  Milorad Dodik je tipičan diktator, a ni jedan diktator sa vlasti nije sišao na demokratski način!

 8. интересантна адреса B-) боље да сте лолу пријавили мтелу за злоупотребу. из зајебанције нак, све као ха ха ха, шега фолови 😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *