Радончић: Радмановић држи часове политике Изетбеговићу

Бошњачког члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића требало би послати на политичку едукацију код српског члана Предсједништва Небојше Радмановића, сматра предсједник Савеза за бољу будућност (СББ) БиХ Фахрудин Радончић. Радончић је рекао да Радмановић, као одговоран политичар, никада није правио подјелу унутар српског блока политичких странака на оне “које су издајничке и које нису”. Реагујући на […]

петак, децембар 28, 2012 / 15:52

Бошњачког члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића требало би послати на политичку едукацију код српског члана Предсједништва Небојше Радмановића, сматра предсједник Савеза за бољу будућност (СББ) БиХ Фахрудин Радончић.

Радончић је рекао да Радмановић, као одговоран политичар, никада није правио подјелу унутар српског блока политичких странака на оне “које су издајничке и које нису”.

Реагујући на Изетбеговићев позив “свим патриотима да пређу у СДА”, Радончић је рекао да Изетбеговић “примитивизује политички живот у БиХ”.

Он је истакао да је превише патриота у редовима СББ, СДП-а БиХ и других политичких странака да би им Изетбеговић држао такве лекције.

“Нека нам Изетбеговић јавно каже да ли је опет припремио какав бункер у Централној банци гдје ће се те патриоте скривати”, рекао је Радончић на конференцији за новинаре.

Бакир Изетбеговић је синоћ гостујући на Федералној телевизији позвао “све патриоте да пређу у СДА”Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *