Радојичић: Требиње важан центар за СНСД

Потпредсједник СНСД-а Игор Радојичић поручио је вечерас да је Требиње важан центар за СНСД и да овом граду треба градоначелник који ће заједно са Владом Републике Српске радити на рјешавању проблема. Раојичић је на трибини СНСД-а у требињском приградском насељу Горица истакао да је за реализацију свих планираних амбиционих пројеката на подручју овог града потребна […]

субота, септембар 22, 2012 / 09:27

Потпредсједник СНСД-а Игор Радојичић поручио је вечерас да је Требиње важан центар за СНСД и да овом граду треба градоначелник који ће заједно са Владом Републике Српске радити на рјешавању проблема.

Раојичић је на трибини СНСД-а у требињском приградском насељу Горица истакао да је за реализацију свих планираних амбиционих пројеката на подручју овог града потребна сарадња републичке и локалне власти.

"Настојаћемо да Требиње поново буде развијени индустријски центар, да људи имају посла у примарним и секундардним дјелатностима, укључујући и туристичке и угоститељске", истакао је Радојичић.

Он је додао да су приоритети и рјешавање комуналних проблема, завршетак обилазнице око града, те још веће улагање у школство и здравство.

На предстојећим октобарским изборима Радојичић очекује апсолутну побједу кандидата СНСД-а за градоначелника Требиња Доброслава Ћука и одборничких кандидата за Скупштину града.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Доброслав Ћук подсјетио је на многобројне реализоване инфраструктурне пројекте у граду, те најавио завршетак започетих, као и нове који ће бити од виталног интереса за грађане.

"Наставићемо капитални пројекат водоснабдијевања којим ће се створити стабилност снабдијевања потрошача наредних деценија, радићемо на ооживљавању привреде и стварању амбијента за останак младих људи", поручио је Ћук.

Истичући да је током осам година од како је начелник урадио много за развој и проспертитет града, Ћук каже да је увјерен да ће грађани знати то препознати и цијенити на предстојећим изборима.

На вечерашњој трибини су се представили кандидати са листе СНСД-а за Скупштину града. Носилац листе је Драган Сорајић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *