Радмановић: Заједничке институције пуне негативности

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић оцијенио је вечерас да је природно што је ревизија, која је дала негативно мишљење о извршењу буџета институција БиХ за 2011. годину, показала негативности које се дешавају у институцијама БиХ. Радмановић је истакао да ће се још дуго морати радити на исправљању неправилности, на које је указала […]

недеља, септембар 30, 2012 / 10:13

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић оцијенио је вечерас да је природно што је ревизија, која је дала негативно мишљење о извршењу буџета институција БиХ за 2011. годину, показала негативности које се дешавају у институцијама БиХ.

Радмановић је истакао да ће се још дуго морати радити на исправљању неправилности, на које је указала и ревизија.

"Око извршења буџета је било много проблема крајем прошле године и радило се о 100 милиона КМ разлике између онога што је потрошено и онога што су жељели да прикажу", рекао је Радмановић новинарима у Бијељини.

Он је подсјетио да је на то на вријеме лично указивао и рекао да му није сатисфакција што се то сада и званично показало.

Радмановић је додао да је Предсједништво добило извјештај са резервом због ситних пропуста, који су се поновили.

Канцеларија за ревизију институција БиХ дала је негативно мишљење у Извјештају о ревизији Извјештаја о извршењу буџета институција БиХ за 2011. годину, потврдио је Срни главни ревизор БиХ Миленко Шего.0 КОМЕНТАРА

 1. Дошао господин у Бијељину у изборној кампањи да испомогне г. Елементарну Непогоду, па оплети по Сарајеву – јухахаха!
  А као ревизорски извјештаји г. Чеке о раду институција Републике Српске су пуни позитивности.
  Једино што у Влади РС може бити позитивно је АИДС, не дај Боже.

 2. Najveca negativnost si ti, naravno na stetu i zalost nasu. Pokrao si nas , zajedno sa fircijem i ostalim fircijevcima vise nego sve age , begovi, i neprijatelji nasi vjekovni svi zajedno.
  Znam te kada nije pas imao zasta da te ujede, sada s opljackanim blagom, naravno prokletim jer je oteto od naroda, imas vise nego engleski dvor, ali si presiromasan u dusi. Zapravo nulacovjek si.

 3. samo vi vrijedjajte i ovaj prijedor samo pljuje to samo govori o onima za ciji intteres radite… misle samo da mogu doci na vlast ako nekoga oblate a nisu nikad znali nista pokazati niti doprinijeti…
  kad smo kod revizije prvo su SNSD-ove vlade ocele dobijati izvjestaje s rezervom, svi ostali su bili negativni pa i za vrijeme cave i cenicke, sada pljujete samo. treba samo imati u vidu da je minisarstvo prosvjete dobilo pozitivan izvjestaj: tolike skole i 2 univerziteta, pedagoski zavod i zavod za obrazovanje odraslih, da se svim tim organizacionim jediniicama stalo u kraj i da se uteglo racunovodstvo i trosenje novca – kasipovicu kapa dole!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *