Радмановић послао телеграм саучешћа у Венецуелу

Предсједавајући Предсједништва БиХ Небојша Радмановић упутио је, поводом смрти предсједника Венецуеле Уга Чавеза, телеграм саучешћа потпредсједнику те земље Николасу Мадуру, саопштено је из Предсједништва БиХ. "Покојни предсједник Венецуеле Уго Чавез био је снажан и способан вођа свога народа и своје земље. Остаће упамћен као човјек који се борио против сиромаштва, за бољи живот и права […]

четвртак, март 7, 2013 / 12:38

Предсједавајући Предсједништва БиХ Небојша Радмановић упутио је, поводом смрти предсједника Венецуеле Уга Чавеза, телеграм саучешћа потпредсједнику те земље Николасу Мадуру, саопштено је из Предсједништва БиХ.

"Покојни предсједник Венецуеле Уго Чавез био је снажан и способан вођа свога народа и своје земље. Остаће упамћен као човјек који се борио против сиромаштва, за бољи живот и права слабих и немоћних", истакао је Радмановић у телеграму саучешћа.

Упућујући изразе најискренијег саучешћа предсједавајући Предсједништва БиХ изразио је наду да ће Венецуела и у будућности наставити да се развија као мирна и просперитетна демократска држава.

На слици: Читуља из данашњег Гласа СрпскеОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *