Радмановић: Изетбеговић не жели БиХ равноправних народа

Српски члан Предсједништва БиХ Небојша Радмановић изјавио је Срни да у Предсједништву БиХ није усаглашен говор који је предсједавајући Предсједништва Бакир Изетбеговић одржао на засједању Генералне скупштине УН, чиме је Изетбеговић показао да не жели БиХ равноправних народа и ентитета. Радмановић је истакао да Предсједништво БиХ није усвојило ни платформу за наступ, јер је Министарство […]

петак, септембар 28, 2012 / 13:53

Српски члан Предсједништва БиХ Небојша Радмановић изјавио је Срни да у Предсједништву БиХ није усаглашен говор који је предсједавајући Предсједништва Бакир Изетбеговић одржао на засједању Генералне скупштине УН, чиме је Изетбеговић показао да не жели БиХ равноправних народа и ентитета.

Радмановић је истакао да Предсједништво БиХ није усвојило ни платформу за наступ, јер је Министарство иностраних послова БиХ касно доставило ту платформу у Предсједништво.

Он сматра да је Изетбеговићев говор непримјерен садашњем тренутку у БиХ, али и наступу предсједавајућег Предсједништва БиХ у Генералној скупштини УН.

"Они који говор пажљиво прочитају видјеће да се ту БиХ помиње успут, и то из угла једног човјека, а рекао бих чак ни представника једног народа. Од самог поздрава, који није примјерен ни за босанске муслимане – Бошњаке који га не употребљавају увијек и често, показује да Бакир Изетбеговић није достојан да представља БиХ", нагласио је Радмановић.

Он је додао да у говору члана Предсједништва БиХ не би требало да буду приче о свјетским стварима, о којима Предсједништво БиХ није расправљало, а камоли се сложило, као што је прича о Блиском истоку – Сирији и осталим земљама.

"То је БиХ коју један број сарајевских кадрова не признаје. Дакле, Изетбеговић је показао да не жели БиХ равноправних народа и ентитета и то јесте озбиљан проблем за све нас, али и за њега и народ којег има највише у БиХ, а то је његов народ", закључио је Радмановић.0 КОМЕНТАРА

 1. Хех…види, види,…зар је овај миш жив!?

  Доле на снсд-страначкој крканијади код Зворника, преждеро се прасетине, сав се унередио, прали га шлауфом….B-)B-)B-)

  Шта ви нама тумачите сад Изетбеговића к’о индијански врачеви, а гдје си ти у УН да пренесеш наше српске ставове!?
  Мрцино усрана!

 2. Kakav Izetbogovic? Pa ni svi Izetbegovici od njihovog postojanja, ni svi nasi vjekovni neprijatelji zajedno nisu nas ovako ugnjetavali, terorisali, pljackali, lagali nam i izrugivali nam se, na ovaj broj nas doveli kao tvoja zloglasna banda na celu sa monstrumom.
  Oteli ste sve sto ste mogli da otmete, isli ste dotle da ste oteli i poslednji zalogaj iz usta djeci, pa cak ste i nerodjenima jer ni oni nece imati od cega da zive. Oteli ste i mrtvima, i zivima, i nerodjenim.
  Sramoto ljudskoga roda, mislis li da ces ostati nekaznjen od Onoga pred kojim ces polagati racune ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *