Путин: Русија и Кина ће заједно превазићи све проблеме

Уједињујући напоре, Русија и Кина ће превазићи све проблеме с којима се суочавају, ријешиће све задатке, изјавио је предсједник Русије током сусрета с кинеским предсједником Си Ђинпингом. Русија је свјесна о тешкоћама с којима се суочава у економији и спољној политици, али уједињујући напоре с Кином, успеће да их превлада, изјавио је Путин у сриједу. […]

среда, јул 8, 2015 / 14:12

Уједињујући напоре, Русија и Кина ће превазићи све проблеме с којима се суочавају, ријешиће све задатке, изјавио је предсједник Русије током сусрета с кинеским предсједником Си Ђинпингом.

Русија је свјесна о тешкоћама с којима се суочава у економији и спољној политици, али уједињујући напоре с Кином, успеће да их превлада, изјавио је Путин у сриједу.

„Ми одлично знамо са каквим се тешкоћама суочавамо у економији и у међународној политици. Али, уједињујући напоре, ми ћемо безусловно превладати све проблеме и задатке који стоје пред нама“, рекао је Путин током сусрета с кинеским предсједником Си Ђинпингом током сусрета у Уфи.

Кинески и руски предсједник састали су се уочи самита групе БРИКС и Шангајске организације за сарадњу који се одржавају од 8. до 10. јула у руском граду Уфи.
 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *