ПУП подржао Миловановића за градоначелника Бијељине

Општински одбор Партије уједињених пензионера Бијељина даје пуну подршку кандидату СНСД-а за градоначелника Мирославу Миловановићу, саопштено је данас на конференцији за новинаре у Бијељини. Бијељински ПУП претходно је подржао СДС, али је тај договор раскинут. "Сарадници актуелног начелника, људи у СДС-у, нису се до сада удостојили да нам изађу у сусрет и да нас приме, […]

петак, септембар 21, 2012 / 13:56

Општински одбор Партије уједињених пензионера Бијељина даје пуну подршку кандидату СНСД-а за градоначелника Мирославу Миловановићу, саопштено је данас на конференцији за новинаре у Бијељини.

Бијељински ПУП претходно је подржао СДС, али је тај договор раскинут.

"Сарадници актуелног начелника, људи у СДС-у, нису се до сада удостојили да нам изађу у сусрет и да нас приме, иако смо десетак и више пута тражили сусрет са неким од њих", рекао је предсједник ОО ПУП-а Бијељина Обрад Ђурић и додао да је подршка Миловановићу од данас безрезервна.

Ђурић, који је и члан Предсједништва ПУП-а, напоменуо је да ова странка даје подршку младом човјеку, који ће бити способан да помогне пензионерима, али и свим грађанима који су у тешком материјалном положају.

Он је истакао да су и пензионери за промјене и да ту снагу препознају у СНСД-у и Миловановићу, који може и хоће повести град у бољи живот.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић захвалио је ПУП-у на подршци и додао да је спреман да удовољи захтјевима ове странке.

Он је изазио наду да ће ПУП у градској скупштини имати бар једног одборника како би се заједно могла рјешавати одређена питања.

"Они имају моју пуну подршку и као будући градоначелник уважаваћу, како њихове, тако и потребе свих пензионера", поручио је Миловановић.0 КОМЕНТАРА

  1. Чисто сумњам да ће ова подршка помоћи актуелном министру, кад им није прошао Гавро, са све трамвајем, парама од телекома, Цецом……неће ни овај.

  2. PUP-ovci su i na parlamentarnim izborima bili uz peru pinikija, a i sad im je izdao naredbu da podrze ovog mutavoga unjkala.
    Pinikio je prevrtlivi ljigavac, sto godina je na vlasti jer je svakome gazdi sluga. Sutra kada firci zaglavi u Vucjoj jami, umivace ruke od njega. Ali i on ne zasluzuje nista bolje s obzirom da ubija penzionere bijedom. Monstruzno!Davati ljudima po nekoliko maraka dnevno. Potkupio je rukovodstvo penzionera, onog stogodisnjeg fosila Rakulja da budu saucesnici zlocina.
    Nikako ne mogu sebi da objasnim sta vodi stare da ih pohlepa zaslijepi, pocevsi od pampers Kuzmanovica, seratora svih redom, rakulja…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *