Прва награда Хипо банке путује у Невесиње

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука уручила је награде за три срећна добитника своје наградне игре „Хипо картицу узми и награду преузми“, која је била организована за нове кориснике Хипо Виса Класик и Хипо Виса Револвинг картица. Прву награду Хипо Виса поклон картицу са положеним износом од 3.500,00 КМ освојио је Милош Авдаловић из Невесиња. "Овом […]

понедељак, април 27, 2015 / 16:20

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука уручила је награде за три срећна добитника своје наградне игре „Хипо картицу узми и награду преузми“, која је била организована за нове кориснике Хипо Виса Класик и Хипо Виса Револвинг картица.

Прву награду Хипо Виса поклон картицу са положеним износом од 3.500,00 КМ освојио је Милош Авдаловић из Невесиња.

"Овом заиста вриједном наградом сам пријатно изненађен! Захваљујем се Хипо банци чији сам клијент још од студентских дана, тачније већ осам година. Током цијелог овог периода однос банке према мени као клијенту био је на високом нивоу, а ова награда је још један од разлога да наставим са коришћењем њених услуга и производа.", изјавио је Авдаловић.

Другу награду Хипо Виса поклон картицу са положеним износом од 2.500,00 КМ освојила је Милка Мудринић из Модриче. Трећа награда, Хипо Виса поклон картица са положеним износом од 1.500,00 КМ, отишла је у руке Митре Ђурић из Брчког.

Право учешћа имали су нови корисници Хипо Виса Класик и Хипо Виса Револвинг картица којима су поменуте платне картице биле одобрене у периоду трајања наградне игре (23. фебруар – 24. март 2015. године).

Хипо банка је резултате наградног извлачења објавила у законском року у дневним листовима те на својој веб страници: www.hypo-alpe-adria.rs.ba.

Сестринска Хипо Алпе-Адриа-Банк д.д. Мостар организовала је исту наградну игру на тржишту ФБИХ и уручила награде срећним добитницима.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *