Прва књига у 2013. години – промоција код Кочића

Представници Задужбине „Петар Кочић“ сутра ће тачно у поноћ, на уласку у 2013. годину, традиционално промовисати књигу која ће у новој години бити прва објављена на свијету – роман македонског књижевника Венка Андоновског „Вештица“. Већ тринаесту годину ова задужбина објављује прву књигу на свијету у наступајућој години и промовише је тачно у поноћ испред споменика […]

недеља, децембар 30, 2012 / 19:40

Представници Задужбине „Петар Кочић“ сутра ће тачно у поноћ, на уласку у 2013. годину, традиционално промовисати књигу која ће у новој години бити прва објављена на свијету – роман македонског књижевника Венка Андоновског „Вештица“.

Већ тринаесту годину ова задужбина објављује прву књигу на свијету у наступајућој години и промовише је тачно у поноћ испред споменика Петру Кочићу, по чему је препознатљива не само у Бањалуци, него и у свијету, саопштено је из Задужбине.
Књига је већ промовисана у петак, 28. децембра, у оквиру традиционалне манифестације "Књижевна стаза Дједа Мраза" у Бањалуци.

Промоција прве књиге на свијету, која ће бити објављена у 2013. години, биће организована сутра тачно у поноћ испред споменика Петру Кочићу у Бањалуци, а Дједа Мразови ће дијелити бесплатне примјерке грађанима.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *