Прославио се усамљени навијач Удинезеа

Навијач италијанског фудбалског прволигаша Удинезеа из Удина, Ариго Броведани, на Апенинском полуострву је преко ноћи постао славан. У средишту медијске пажње се нашао након што је на првенственој утакмици Серије А, играној у понедељак, на гостовању код Сампдорије у Ђенови био једини гостујући навијач Удинезеа, који је на крају славио с 2:0. Броведани је изавио […]

среда, децембар 12, 2012 / 11:25

Навијач италијанског фудбалског прволигаша Удинезеа из Удина, Ариго Броведани, на Апенинском полуострву је преко ноћи постао славан.

У средишту медијске пажње се нашао након што је на првенственој утакмици Серије А, играној у понедељак, на гостовању код Сампдорије у Ђенови био једини гостујући навијач Удинезеа, који је на крају славио с 2:0.

Броведани је изавио да у хладној децембарски ноћи није ни очекивао већи број навијача Удинезеа, али да је био шокиран кад је закључио да ће на трибини за гостујуће навијаче с капацитетом за 4.134 гледалаца бити сасвим сам.

Капитен Удинезеа Антонио Ди Натале је Броведанија прије утакмице позвао на терен, да се мало угрије, након што се на стадиону чуло усамљено скандирање "Напријед Удинезе!"
За јединог навијача гостију добро су се побринули, јер су се домаћини на стадиону цијело вријеме бринули да има врућу кафу и напитке.

Клупско водство је након утакмице Броведанију поклонило дрес Сампдорије, а домаћи навијачи су га позвали на пиће.

У Удинезеу су одлучили да побједу посвете Броведанију и позвали га на суботњу утакмицу против Палерма.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *