Пројекти у култури на процјени

Пројекте пристигле по конкурсу за суфинансирање јавних потреба у култури Републике Српске процјењују стручне комисије а резултати конкурса биће познати до краја априла, потврдила је Данијела Павловић, начелник Одјељења за савремено стваралаштво и креативне индустрије у Министарству просвјете и културе Републике Српске. Министарсво просвјете и културе расписало је 3. јануара ове године конкурсе за суфинансирање […]

понедељак, март 31, 2014 / 17:07

Пројекте пристигле по конкурсу за суфинансирање јавних потреба у култури Републике Српске процјењују стручне комисије а резултати конкурса биће познати до краја априла, потврдила је Данијела Павловић, начелник Одјељења за савремено стваралаштво и креативне индустрије у Министарству просвјете и културе Републике Српске.

Министарсво просвјете и културе расписало је 3. јануара ове године конкурсе за суфинансирање јавних потреба у култури за 2014. годину. Путем конкурса пристигла су 243 пројекта, а процјену квалитета пројеката врше стручне комисије.

„У наредних 10 дана чланови комисија ће доставити извјештаје о извршеној процјени пројеката, након чега ће се приступити обради пристиглих резултата и формирању ранг-листе суфинансираних пројеката. Резултати конкурса могу да се очекују крајем априла“, појаснила је Павловићева.

Новина у овогодишњим конкурсима је конкурс за откуп књига од издавача за потребе библиотека у Републици Српској, који је посљедњи пут био објављен 2008. године.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *