Проглашено ванредно стање у РС

Премијерка РС Жељка Цвијановић изјавила је данас у Бањалуци да је Влада Српске донијела одлуку о проглашењу ванредне ситуације у Српској. Цвијановићева је истакла да то значи нови режим понашања свих у Српској, јавио је Мондо "Апелујем да се сви грађани, институције, установе и предузећа понашају у складу са овом одлуком", рекла је новинарима Цвијановићева, […]

субота, мај 17, 2014 / 14:44

Премијерка РС Жељка Цвијановић изјавила је данас у Бањалуци да је Влада Српске донијела одлуку о проглашењу ванредне ситуације у Српској.

Цвијановићева је истакла да то значи нови режим понашања свих у Српској, јавио је Мондо

"Апелујем да се сви грађани, институције, установе и предузећа понашају у складу са овом одлуком", рекла је новинарима Цвијановићева, након сједница Републичког штаба Владе Републике Српске за ванредне ситуације и Владе Српске.

С обзиром да се вода у појединим општинама у РС продавала по троструко скупљим цијенама, премијерка РС апеловала је да појединци не користе невољу.

Премијерка Републике Срспке, Жељка Цвијановић позвала је власнике свих трговинских радњи у Републици Српској да не злоупотребљавају новонасталу ситуацију како би своје производе продавали по цијенама вишим од уобичајених. Премијерка је указала на потребу за солидарношћу према свим становницима Републике Српске који живе у подручјима погођеним поплавама.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *